Patru proteste în acest weekend la Sibiu. Toate în zona centrală a orașului

Nu mai puțin de patru proteste și acțiuni publice sunt programate în acest weekend la Sibiu. Prima are loc sâmbătă în Piața Mica, iar celelalte trei sunt programate duminică în Piața Mare.

Sâmbătă, 25 februarie 2017, între orele 11.00-15.00, echipaje ale Jandarmeriei Sibiu vor asigura ordinea publică la manifestarea de protest pentru susţinerea actualei echipe de fotbal Steaua Bucureşti în Liga I, locul de desfăşurare este zona Pieţei Mici din municipiul Sibiu.
MAI MULTE DETALII AICI DESPRE ACEST PROTEST
Duminică, 26 februarie 2017, echipaje ale Jandarmeriei Sibiu vor asigura ordinea publică la următoarele manifestări de protest:
-Protestul copiilor cu privire la Ordonanţele “elefanţilor”, între orele 11.00-13.00, locul de desfăşurare este zona Pieţei Mari din mun. Sibiu. DETALII MAI MULTE AICI.
-Protest prin cultură – Ora de cultură, între orele 13.00-14.00, locul de desfăşurare este zona Pieţei Mari din mun. Sibiu.
-Protest şi marş cu privire la Ordonanţele “elefanţilor”, între orele 18.00-21.00, locul de desfăşurare este zona Pieţei Mari din mun. Sibiu.
Toate cele patru adunări publice au fost supuse Comisiei de Avizare şi au fost autorizate de către Primăria Municipiului Sibiu.
’’Participarea la astfel de manifestări publice trebuie să implice o responsabilitate personală, atât din partea celor care organizează, cât şi din partea celor care se alătură adunărilor publice, pentru exercitarea în deplină siguranţă a dreptului la liberă exprimare. Jandarmeria Română este prezentă la manifestările publice, pentru protecţia manifestanţilor şi a celorlalţi cetăţeni. Persoanele care doresc să participe la aceste evenimente sau să organizeze adunări publice indiferent de opinia pe care intenţionează să o exprime trebuie să respecte prevederile Legii 60/1991’’, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu, de către Jandarmeria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu