evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în oraș

Petrecerile cele mai atractive au loc la Ursus Cotton Pub. Puteți viziona filme la Cinema Arta sau aveți și varianta în a merge la balet ori la deschiderea anului Bicentenar de la Muzeul Brukenthal, unde va participa și președintele Klaus Iohannis, sau la un carnaval dedicat atât copiilor cât și adulților pe Arena Platoș din Păltiniș.

Super petreceri în Cotton Pub
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în orașDeschiderea anului Bicentenar la Muzeul Brukenthal

În data de 25 februarie programul de vizitare pentru public la Palatul Brukenthal este între orele 10:00 – 16:00 (ultimul bilet se eliberează la 15:15). Celelalte sedii deschise în regim obișnuit de vizitare. Cu ocazia zilei de 25 februarie în Palatul Brukenthal se redeschide expoziția „Capodopere din Colecția Brukenthal”. Tot în această zi, în Palatul Brukenthal se deschid expozițiile temporare „Eroi, zei și oameni obișnuiți” (etajul II) și „Zooming Franz Neuhauser” (Cabinetul de Stampe și Desene, parter). Pe 26 februarie toate sediile Muzeului sunt deschise în regim gratuit de vizitare între orele 10:00 – 18:00 (ultimul bilet se eliberează la 17:15).
evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în oraș

Filme bune la Cinema Arta din Sibiu

Pentru cei care vor să se delecteze cu un film bun în timpul liber, cei de la Cinema Arta au făcut public programul pentru perioada 24 februarie – 2 martie.

12:00 The LEGO Batman Movie    ( Lego Batman: Filmul ) – 3D DUBLAT RO
Tara: SUA | Durata: 1h 45 min
Gen film: Acţiune,Animaţie,Aventuri,Come die,Familie
SAMBATA SI DUMINICA – ora 12:00

14:00 Rock Dog    ( Rock Dog ) – 3D DUBLAT RO
Tara: SUA | Durata: 1h 20 min
Gen film: Animaţie
ZILNIC – ora 14:00

16:00 John Wick: Chapter 2 ( John Wick 2 ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 02 min
Gen film: Acţiune,Crimă,Thriller
ZILNIC – ora 16:00

18:30 T2: Trainspotting 2    ( T2: Trainspotting 2) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film:  Dramă
ZILNIC – ora 18:30

21:00 Fist Fight ( Hai să ne batem ) – 2D

evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în oraș

Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Comedie
ZILNIC – ora 21:00

Program casierie
ZILNIC – incepand cu ora 13:30
SAMBATA si DUMINICA – incepand cu ora 11:30

Gala de balet
Prima gala de balet din anul 2017 prezentata de Teatrul de Balet Sibiu, vineri 24 februarie 2017, de la ora 19:00, pe scena Salii Thalia Sibiu, aduce pe scena momente din cele mai indragite spectacole din repertoriul clasic international, dar si momente de balet neoclasic si dans contemporan. Biletele pot fi rezervate si telefonic, la numarul de telefon 0269 229 627. evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în orașBiletele rezervate online / telefonic vor fi pastrate in sistem timp de 48 de ore din momentul efectuarii rezervarii. Plata si ridicarea biletelor se vor face la punctul de vanzare bilete situat in Centrul de Informare Turistica din cadrul Primariei Municipiului Sibiu – Piata Mare (intrarea F). Biletele rezervate online / telefonic si neachizitionate pe parcursul celor 48 de ore in care rezervarea este pastrata activa in sistem sunt in mod automat repuse in vanzare.

Cel mai mare Gulliver la Teatrul Gong

Sâmbătă, 25.02.2017, la Teatrul Gong din Sibiu, cei mici se pot bucura vizionând spctacolul de teatru ”Cel mai mare Guliver”, de la ora 18:00.

evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în oraș

Carnaval pe zăpadă la Arena Platoș Păltiniș

”Cautăm dinozauri, pirați, pokemoni sau prințese pentru marele Carnaval din 25 februarie!
Premii Decathlon, invitații la Airfield Festival, discounturi la cardurile de zi și o tombolă cu premii din Tirol pentru toți schiorii COSTUMAȚI.
Primii 40 de persoane costumate care achizitionează skipass-uri de zi vor primi câte 1 premiu de la Decathlon.”, anunță organizatorii evenimentului.

evenimente și spectacole în acest weekend la sibiu. cum ne distrăm în oraș

Ultima oră

Comentariul meu