Cetăţenii care doresc preschimbarea permisului de conducere începând cu data de 1 martie este necesar să se programeze online. Serviciul este disponibil pe website-ul Instituţiei Prefectului, www.prefecturasibiu.ro, la Secţiunea  Permise şi Înmatriculări, rubrica Programări Online.

De asemenea, şi cei care solicită autorizarea provizorie pentru circulaţie a autovehiculelor („numerele roşii”) se vor putea programa online începând cu 1 martie. Până în prezent, sibienii au avut posibilitatea să se programeze online numai pentru operaţiunea de înmatriculare a unui autovehicul, disponibilă pe portalul Instituţiei Prefectului de la data de 1 februarie.

„Sibienii au fost foarte receptivi  la programarea online pentru înmatricularea autovehiculelor, programările fiind făcute pentru aproximativ încă o lună. Din acest motiv, am decis să introducem programările online şi pentru preschimbările de permise, pentru ca lucrurile să decurgă cât mai civilizat, eliminând disconfortul oamenilor de a aştepta la rând încă de la primele ore ale dimineţii,” a declarat prefectul judeţului Sibiu, Cristian Roman.

Ultima oră

Comentariul meu