serie de patru spectacole cu casa închisă la teatrul de balet sibiu

„Anna Karenina”, primul spectacol de balet prezentat de Teatrul de Balet Sibiu în luna februarie, s-a dansat vineri, 10 februarie 2017, cu casa închisă.

Seria spectacolelor deja vândute integral continuă cu trei gale de balet, care se vor dansa vineri, 24 februarie 2017, de la ora 19:00, la Sala Thalia, și miercuri, 1 martie 2017, de la ora 12:15 și de la ora 13:45 – matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal„ Sibiu. Pentru aceste trei spectacole nu mai sunt bilete. În lunile martie și aprilie, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta publicului din Sibiu un număr de șase spectacole și o premieră de dans contemporan, programată pentru finalul lunii aprilie.
Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro sau direct de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu – secțiunea bilete. În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau în seara spectacolelor, în limita locurilor rămase disponibile. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Ultima oră

Comentariul meu