update foto - accident deosebit de grav cu doi răniți pe dn1 la scoreiu

În dimineața zilei de marți, pe DN1, în apropiere de localitatea Scoreiu, a avut loc un accident produs între o autoutilitară, un tir și un autoturism. Impactul a avut loc, în urma pătrunderii pe contrasens a autoutilitarei.

UPDATE: Șoferul în vârstă de 49 de ani, care conducea autoutilitara, este vinovat de producerea accidentului. Din informațiile primite, acesta ar fi adormit la volan în timp ce conducea. Cei doi răniți din autoturism, sunt un bărbat de 53 de ani și o femeie de 45 care au fost transportați la spital. La această oră, traficul a revenit la normal.

Știre inițială

Potrivit primelor informații remise către Ora de Sibiu de la Inspectoratul local al Poliției Sibiu, pe DN 1, în afara localității Scoreiu, autoutilitara condusă spre Brașov, pătrunde pe contrasens și lovește un tir și un autoturism, conduse regulamentar din sens opus. În urma impactului, două persoane sunt rănite, dar conștiente. Traficul în zonă este îngreunat.

update foto - accident deosebit de grav cu doi răniți pe dn1 la scoreiu

Potrivit informaților primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, în urma accidentului rutier de pe DN1, în zona Scoreiu, o persoană a fost rănită, neîncarcerată. intervine Serviciul de Ambulanță Tălmaciu. Un echipaj de pompieri cu o autospecială, se deplasează pentru asigurarea unor măsuri  de prevenire a scurgerilor de combustibil.

update foto - accident deosebit de grav cu doi răniți pe dn1 la scoreiu

Sursa foto: Infotrafic Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu