video – foto un nou scandal cu cerșetori români în anglia. se vehiculează și numele sibiului

Unul dintre cele mai citite și totodată controversate cotidiene din Marea Britanie, ”Daily Mail” a publicat în ediția de weekend un articol despre presupuși oameni ai străzii din România care cerșesc în centrul orașului Cambridge. Aceștia au fost filmați și fotografiați cum veneau la ”lucru” cu o mașină cu numere de Sibiu.

” Homeless’ gang drives to Cambridge in a Romanian car, feeds a meter with coins… and then heads off scrounging for the day in the city centre”. Așa se intitulează articolul publicați de britanici în ediția de weekend. Aceștia insinuează că cerșetori români invadează în fiecare zi zona centrală a orașului Cambridge și că deranjează localnicii și turiștii prin acțiunile lor de cerșetorie.video – foto un nou scandal cu cerșetori români în anglia. se vehiculează și numele sibiului Britanicii i-au urmărit pe oamenii străzii despre care spun că sunt români, i-au filmat și fotografiat cum vin cu o mașină cu numere de Sibiu (SB-58-ROK) și parchează în apropierea centrului orașului. Jurnaliștii de la Daily Mail afirmă că mașina ar fi stat parcată în zonă mai bine de opt ore, interval în care cerșetorii au împânzit centrul cunoscutului oraș.
Mai mult cei de la publicația din Albion publică și declarațiile a doi localnici. Lisa Jay, 65 de ani, a confirmat că oamenii cerşesc, iar Asma Begum, 34 de ani, a spus că a mai văzut grupul acesta coborând din maşină şi cerşind prin zonă. Unul dintre bărbaţi a spus că e italian şi nu vorbeşte engleză, când a fost întrebat ce face în zonă.video – foto un nou scandal cu cerșetori români în anglia. se vehiculează și numele sibiului
Totuși britanicii nu au putut demonstra clar că e vorba de cerșetori români și nici dacă mașina aparține acestora sau singura legătură cu Sibiu și România este faptul că mașina este înmatriculată în țara noastră.

YouTube video

Citiți AICI articolul din Daily Mail și vedeți video.

Sursa foto&video: Daily Mail

Ultima oră

Comentariul meu