sibianul puiu mihai dan repatriat luni din ungaria într-un sicriu sigilat ce nu va putea fi deschis de familie

Bărbatul de 40 de ani din Sibiu ce a murit în accidentul de miercurea trecută din apropiere de Mako (Ungaria), urmează să fie repatriat pe parcursul zilei de luni. Trupul neînsuflețit va fi adus într-un coșciug sigilat.

Familia și prietenii sibianului Puiu Mihai Dan au fost informați de autorități că trupul neînsuflețit al sibianului va ajunge luni în țară și apoi acasă la Sibiu. Repatrierea s-a efectuat numai după ce legiștii maghiari au făcut autopsia și au anexat la dosarul accidentului concluziile lor preliminare.
”Noi știm că luni corpul neînsuflețit va ajunge în țară. Va fi depus într-un sicriu din zinc, sigilat. Coșciugul nu va putea fi deschis, dar soția îl va putea vedea printr-o vizetă. Începând cu acea zi, rudele sale vor stabili și detaliile înmormântării. Prin mesaje postate pe Facebook și mici afișe lipite pe strada unde Puiu locuia încercăm să-i sensibilizăm pe toți care-l cunoșteau și îi rugăm să nu-l uite”, a spus un apropiat al familie șoferului mort în carnagiul din Ungaria, citat de Libertatea.
VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL DIN UNGARIA
A murit pe loc
Impactul produs în localitatea Mako a fost atât de violent și de surprinzător încât Puiu nici nu a apucat să înțeleagă ce se întâmplă cu el pentru că a murit pe loc între fiarele dubei care s-a împrăștiat pur și simplu pe șosea. Mai avea doi kilometri până la intrarea în vama Nădlac 2 și apoi urma drumul către casă, către Sibiu, unde îl așteptau soția cei doi copii.
CITIȚI ȘI: FOTO – Românul decedat în accidentul din Ungaria este din SIBIU. Se întorcea dintr-o cursă din Germania
Tristețe mare acasă la Sibiu
Locuitorii din cartierul sibian Lazaret sunt șocați de moartea șoferului în accidentul din Ungaria. Puiu Mihail Dan a lăsat în urma sa o soție și doi copii îndurerați, iar tot cei ce îl cunoșteau sunt consternați de dispariția acestuia. sibianul puiu mihai dan repatriat luni din ungaria într-un sicriu sigilat ce nu va putea fi deschis de familieMama bărbatului a aflat de accident şi a presimţit că fiul ei este mort. ’’Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul al nostru’’, spune o vecină a acestuia. Citește continuarea AICI.
VEZI ȘI: FOTO – Dispariția tânărului din Sibiu în Ungaria, șochează: ’’Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul nostru’’
Ancheta continuă în Ungaria
În Ungaria polițiștii și procurorii maghiari continuă ancheta prin care încearcă să deslușească dinamica accidentului în care au fost implicate mai multe mașini. Foarte importantă este ordinea în care autoturismele au intrat în carambol, dar și viteza acestora, pentru a se putea contura vinovatul tragediei în care au pierit patru oameni și alți 12 au fost răniți. Un alt român care a avut de suferit în urma acestui teribil accident este șoferul autocarului firmei Eurolines. El este internat la spitalul din Szeged unde a și fost operat.

Ultima oră

Comentariul meu