ziua în care tot sibiul protestează. trei astfel de adunări au loc duminică

Nu mai puțin de trei proteste au loc duminică la Sibiu. De la ora 11.00 începe în PIața Mare “Protestul Copiilor”, iar tot în aceeiași locație de la 13.00 are loc “Ora de lectură”. În fine de la ora 18.00 sibieni sunt invitați la Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”.

Cel care s-a ocupat de obținerea avizelor pentru aceste proteste a fost același Doru Apostol. Acesta a anunțat vineri că s-au solicitat și primit aprobări pentru cele trei proteste din Sibiu din duminicile de 19 şi 26 februarie 2017. Este vorba de “Protestul Copiilor”, “Ora de lectură” şi Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”.
“Protestul Copiilor” se încadrează în seria de proteste la nivel naţional şi susţine participarea copiilor la proteste, cu respectarea legilor privitoare la protecţia copilului. “Ora de lectură” se doreşte a fi un “Protest naţional prin cultură”. ’’Sunt mesaje din partea diasporei care susţin acest tip de protest. Dorim să facem un album de fotografii cu participarea cititorilor din oraşele care susţin acest protest, din ţară şi străinătate. Protestul şi marşul cu privire la OUG 13 – “Ordonanţa elefanţilor” cuprinde detaliile privitoare la protestul de seară şi traseul de marş’’, spune Doru Apostol pe contul său de Faceook.
Protestul copiilor va avea loc duminică între orele 11.00 – 13.00, iar “Ora de lectură” de la 13.00 la 14.00. Ambele au loc în Piața Mare a Sibiului.
Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor” va avea loc duminică de la ora 18.00. După ce oamenii se strâng în centrul Sibiului, se va pleca în marș pe traseul Piața Mare – str. N. Bălcescu – str. Andrei Șaguna – Instituția Prefectului – str. A. Șaguna – Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – b-dul Mihai Viteazu – str. Rahovei – str. Semaforului – str. Ștefan cel Mare – str. Bâlea – str. Hermann Oberth – str. Constituției – str. General Magheru – str. Avram Iancu – Piața Mare.

Ultima oră

Comentariul meu