foto – zeci de copii și părinți la ’’protestul copiilor’’ din piața mare. urmează mitingul de diseară

Aproximativ 50 de copii și părinți, dar și bunici au fost prezenți duminică între 11.00 și 13.00 la ’’Protestul Copiilor’’ din centrul istoric al Sibiului.

Vremea potrvinică și temperatura destul de scăzută nu i-a speriat pe cei aproximativ 50 de copii și adulți care au răspuns pozitiv invitației de a participa la un eveniment intitulat ’’Protestul Copiilor’’. Aceștia au venit duminică în Piața Mare și au zăbovit aici preț de aproape două ore.
Aproximativ 30 de persoane au participat și la “Ora de lectură”, tot în Piața Mare.
“Protestul Copiilor” se încadrează în seria de proteste la nivel naţional şi susţine participarea copiilor la proteste, cu respectarea legilor privitoare la protecţia copilului. foto – zeci de copii și părinți la ’’protestul copiilor’’ din piața mare. urmează mitingul de diseară“Ora de lectură” se doreşte a fi un “Protest naţional prin cultură”. ’’Sunt mesaje din partea diasporei care susţin acest tip de protest. Dorim să facem un album de fotografii cu participarea cititorilor din oraşele care susţin acest protest, din ţară şi străinătate. Protestul şi marşul cu privire la OUG 13 – “Ordonanţa elefanţilor” cuprinde detaliile privitoare la protestul de seară şi traseul de marş’’, spune organizatorul evenimentelor, Doru Apostol, pe contul său de Faceook.
Tot duminică mai este programat un protest. De la ora 18.00 sibienii sunt invitați la Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”. Mai multe detalii găsiți AICI.
Foto: Doru Apostol – Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu