mircea badea face plângere penală împotriva directorului de la protecția copilului sibiu

Jurnalistul de la Antena 3 a declarat în timpul unei emisiuni tv că este decis să facă o plângere penală împotriva directorului DGASPC Sibiu, Laura Vîslan, pentru abuz în serviciu.

”Îi fac plângere pentru abuz în serviciu. După părerera mea, asta face: un abuz în serviciu, nesocotind legea pe care trebuia s-o aplice”, a afirmat Badea. Reacția vine după ce Direcția Generală pentru Protecția Copilului Sibiu a transmis că părinții au dreptul să decidă dacă permit copiilor lor să-i însoțească la proteste și ar fi contrar libertății de întrunire paşnică dacă le-ar fi îngrădit acest drept.
Comunicatul DGASPC Sibiu a fost transmis în urma a două reclamaţii împotriva părinților care și-au dus copiii la protestele organizate.
De precizat este și că DGASPC Sibiu a reacționat în contextul în care Lia Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, a susținut că părinții care și-au luat copiii la proteste au încălcat legea.
”Cei care au ieşit în stradă au ieşit pentru că vor să nu se mai încalce legea. Ei bine, există legea 272/2004 care prevede foarte clar că părinţii nu au voie să-şi expună copiii la mitinguri. A ieşit chiar preşedintele României şi a inflamat, cerând să se încalce o lege şi de atunci au început să vină aceste sesizări. Ori în momentul în care ieşi în stradă şi spui că te lupţi pentru lege şi ordine şi tu eşti primul care încalci legea, ceva nu este în regulă”, declarase Olguța Vasilescu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Badea, mai baiete, ai inceput sa o iei razna de o vreme. Cred ca ar trebui sa te mai duci la controale periodice, nu stiu de unde ti se trage!