video foto - spectacol total la all star game-ul desfășurat sâmbătă la sibiu. hardy a câștigat concursul slam-dunk-urilor

Sala Transilvania a fost gazdă sâmbătă după amiază a celui mai spectaculos meci de baschet. Vorbim de All Star Game, o partidă la care participă cei mai buni jucători din campionatul României. Sudul a învins Nordul cu 119-109.

UPDATE 4 – Sudul se impune cu 119-109
Urmăriți mai jos finalul meciului.

UPDATE 3 – Junii Sibiului din nou aplaudați la scenă deschisă
Sfertul trei s-a încheiait cu scorul de 91-86 pentru Sud. Junii au dansat din nou pe parchet.

UPDATE 2 – Hardy a câștigat concursul de slam dunk
Kevin Hardy a câștigat din nou concursul de slam dunk la All Star Game. Jucătorul lui CSU a recidivat după ce și anul trecut s-a impus la Oradea. Urmăriți mai jos imaginile.

UPDATE – Primul sfert se termină Sud – Nord 28-21
Multe lucruri frumoase în Sala Transilvania. Hardy a finalizat spectaculos câteva faze. Junii Sibiului au dansat în unul din time-out-uri. video foto - spectacol total la all star game-ul desfășurat sâmbătă la sibiu. hardy a câștigat concursul slam-dunk-urilorA avut loc și un concurs de aruncări de 3 puncte. Urmăriți imaginile mai jos.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ
Iubitorii baschetului vor încheia săptămâna de baschet într-o atmosferă de senzație. Organizatorii Superbet All Star Game – Federația Română de Baschet, Clubul Sportiv Universitar Sibiu și Asociația Club Baschet Sibiu – și partenerii evenimentului le-au pregătit spectatorilor nenumărate surprize. Fanii sunt invitați să participe la o serie de concursuri cu premii atractive, printre care se numără replici ale echipamentelor de joc și mingi de joc cu autografele jucătorilor, bilete la Eurobasket 2017 și multe altele. După patru zile de competiție intensă a venit timpul sărbătorii stelelor baschetului românesc. Superbet All Star Game ia startul de la ora 17:00, la Sala Transilvania. Fanii baschetului vor avea șansa să urmărească starurile votate la ALL STAR Game evoluând pe parchetul Sălii. Din programul evenimentului nu vor lipsi tradionalele concursuri de 3 puncte și slam dunk, însă și o serie de concursuri destinate suporterilor din tribune. Vom transmite imagini în direct aici și pe pagina noastră de Facebook, începând cu ora 16.45.

Mijajlovic în locul lui Zeno
Căpitanul echipei sibiene, Igor Mijajlovic, li se alătură lui Kevin Hardy și Bogdan Popescu. Martin Zeno, de la CSM CSU Oradea a anunțat că nu poate participa la spectacolul stelelor, motiv pentru care acesta a fost înlocuit cu următorul jucător străin la număr de voturi, chiar căpitanul Igor Mijajlovic. Așadar CSU Sibiu va avea 3 jucători în selecționata Nordului la Superbet All Star Game, meciul stelelor din baschetul masculin românesc. Jucătorul lui CSU a participat la antrenamentul din această dimineață alături de ceilalți baschetbaliști care participă la Superbet All Star Game.

Mai sunt câteva bilete
Organizatorii All Star Game informează că biletele pentru evenimentul de gală din această seară s-au epuizat în proporție de 95 la sută. Puținele tichete rămase mai pot fi achiziționate începând cu ora 16:00 de la casieria Palatului Sporturilor ”Transilvania”.

Componența celor două selecționate care vor evolua în Superbet All Star Game este următoarea:
SUD
1. Cameron Scott Long (Steaua CSM EximBank)
2. Octavian Popa Calotă (BC SCM Timişoara)
3. Mihai Paul (Steaua CSM EximBank)
4. Marius Runkauskas (Steaua CSM EximBank)
6. Marko Sutalo (Dinamo Bucureşti)
7. Adrian Gutoaia (Phoenix Galaţi)
8. Jamal Abrams (SCM ”U” Craiova)
9. Iulian Orbeanu (Dinamo Bucureşti)
10. Vincent Hunter II (BCM ”U” Piteşti)
11. Cătălin Baciu (Steaua CSM EximBank)
12. Ionuţ Drăguşin (BC SCM Timişoara)
Antrenori: Claudiu Fometescu (Steaua CSM EximBank) și Hristu Sapera (BCM ”U” Piteşti).
”Cinciul” de bază: Long, Hargrove, Adams, Orbeanu, Hunter II.

NORD
1. Goran Martinic (BC Mureş Tg. Mureş)
2. Filip Adamovic (”U” BT Cluj-Napoca)
3. Andrei Mandache (CSM CSU Oradea)
4. Kyndall Dykes (”U” BT Cluj-Napoca)
5. Kevin Hardy (BC CSU Sibiu)
6. Roland Torok (”U” BT Cluj-Napoca)
7. Vlad Moldoveanu (”U” BT Cluj-Napoca)
8. Titus Nicoară (CSM CSU Oradea)
9. Bogdan Popescu (BC CSU Sibiu)
10. Laszlo Lazar (BC Mureş Tg. Mureş)
11. Ousmanne Barro (”U” BT Cluj-Napoca)
12. Igor Mijajlovic (BC CSU Sibiu)
Antrenori: Cristian Achim (CSM CSU Oradea), Mihai Silvăşan (”U” BT Cluj-Napoca).
”Cinciul” de bază: Adamovic, Mandache, Hardy, Vlad Moldoveanu, Barro.

Ultima oră

Comentariul meu