foto - destinaţia turistică județul sibiu este promovată la târgul de turism al româniei

Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu promovează În perioada 16-19 februarie destinaţia turistică Sibiu la Târgul de Turism al României din Bucureşti, pe un stand de 60 m.p. La târg participă, de asemenea, reprezentanți ai Muzeului ASTRA, Centrul de Informare Turistică Avrig, ghizi şi operatori turistici din întreg judeţul.

Târgul de Turism al României reprezintă locul de întâlnire cu vizitatori individuali în căutarea destinaţiei de vacanţă, cu agenții de turism, parteneri instituționali şi cu media de specialitate.
În contextul în care Sibiul va fi Regiune Gastronomică Europeană în anul 2019, la stand sunt promovate evenimentele, excursiile şi circuitele culinare, pe lângă atracțiile consacrate şi ofertele operatorilor turistici. Vizitatorii standului au ocazia de a degusta produse energizante marca „Din Hârtibaciu, cu drag” şi 11 tipuri de miere din destinațiile de ecoturism Mărginimea Sibiului şi Colinele Transilvaniei.
La standul Sibiului vizitatorii primesc informații despre multitudinea posibilităților de petrecere a timpului liber la Sibiu, în destinațiile culturale urbane, pe itinerariile rurale, pe traseele de drumeție şi de bicicletă. Reprezentanții Muzeului ASTRA aduc noutățile ofertei culturale, evenimentele, activitățile turistice și animațiile special pregătite pentru anul 2017, când celebrează 50 de ani de la deschiderea Muzeului în aer liber pentru marele public.foto - destinaţia turistică județul sibiu este promovată la târgul de turism al româniei
La tombola standului pot fi câștigate premii de vacanță la Muzeul ASTRA, în centrele de agrement din Păltiniș, vizite la bisericile fortificate şi intrări la evenimente gastronomice.
În prima zi a târgului standul Sibiului a fost vizitat de peste 700 de persoane. „Standul Sibiului transmite exact ceea ce are Sibiul turistic de oferit, mă simt foarte bine aici şi am deja programate 15 vizite la Sibiu. Apreciez continuitatea prezenţei Sibiului la acest târg, cu materiale bune, aceiași oameni zâmbitori şi mâncare” (Florin Arjocu, ghid de turism şi blogger la Drum liber)

Ultima oră

Comentariul meu