elevii de la școala i.l. caragiale și liceul pedagogic, ”actori” la un concert educativ la sala thalia

Seria de concerte educative ”Muzica în pași de dans”, organizată de pentru elevi din școlile sibiene, a fost reluată vineri, 17 februarie 2017, la Sala Thalia.

Peste 700 copii de la Şcoala Generală I.L. Caragiale şi de la Liceul Pedagogic din Sibiu au participat vineri, 17 februarie la primul concert educative din acest an organizat. ”Consider că muzica ne învață să fim mai buni, poate duce la stări optimiste, nebănuite, iar în acest ciclu de concerte facem o incursiune prin mai multe dansuri dar și în muzica de film. În felul acesta ne apropiem mai mult de publicul tânăr, și de ce nu, viitorii melomani sibieni” a declarat Constantin Adrian Grigore, dirijorul concertelor educative.
Tema Concertului – „Muzica în paşi de dans” aduce în faţa copiilor un program deosebit de antrenant, cu lucrări de mare audienţă, din balete celebre – precum „Lacul lebedelor” de Ceaikovski, din operă sau opereta franceză – „Carmen” de G.Bizet sau „Orfeu în Infern” de Offenbach – dar și muzică de film – ”Indiana Jones” de John Williams.

Ultima oră

Comentariul meu