taxele și impozitele locale pot fi plătite acum la sibiu și prin punctele paypoint

PayPoint România anunță că a semnat un acord de colaborare cu Direcția Fiscală Locală Sibiu, ce permite încasarea taxelor și impozitelor locale prin rețeaua punctelor de plată PayPoint.

Acesta este primul parteneriat încheiat între operatorul de plăți și o direcție fiscală locală pentru încasarea sumelor datorate bugetelor locale de către persoane fizice și juridice.
Astfel, prin intermediul terminalelor instalate în magazinele de proximitate cu sigla galbenă PayPoint, contribuabilii din municipiul Sibiu își pot plăti sumele aferente taxelor locale (impozite şi salubritate), în oricare dintre cele peste 70 magazine partenere PayPoint din municipiul Sibiu.
Pentru a face o plată, aceștia trebuie doar să se prezinte cu decizia de impunere în cel mai apropiat magazin partener PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe documentul de plată, clientul achită suma în numerar şi primește pe loc o chitanță cu detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, denumirea instituției etc.). Operațiunea este foarte rapidă, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiționat de cumpărături în magazin ori de plata vreunui comision. Astfel, sibienii își pot achita taxele printr-o metodă comodă și sigură, potrivită nevoilor și programului lor, evitând aglomerația de la ghișee, cozile sau drumurile în plus!
„Cercetările realizate pentru noi în 2016 au arătat că peste 70% dintre utilizatorii sistemului PayPoint își doresc să poată plăti şi taxele şi impozitele prin acest sistem; în acest context, parteneriatul cu Direcția Fiscală Locală a Municipiului Sibiu marchează un prim pas întreprins de PayPoint cu scopul de a răspunde acestor nevoi” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
„Plata prin PayPoint este o modalitate eficientă de a achita taxele și impozitele. Eliminăm astfel cozile care se formează la ghișee și deci disconfortul sibienilor care doresc să se achite de această obligație către bugetul local,” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu