invitație la o discuție cu inventatorii berii artizanale din sibiu și ai celei mai bune cafele din oraș

Pe 25 februarie, sunteți invitați la un eveniment unic în Sibiu. StartUp Day provoacă cei mai apreciați antreprenori din oraș să spună povestea din spatele propriului business elevilor de liceu și studenților interesați de mediul business.

Tinerii au la dispoziție o zi în care pot vizita 3 dintre cele mai apreciate business-uri din orașul lor, participând mai apoi la un workshop de antreprenoriat alături de echipa EA-The Entrepreneurship Academy.
Participanții vor merge în băcănia Eco Zen Boutique, spațiul care adună la un loc bere artizanală de la producători locali și de la fabrici din țară. Aici tinerii vor afla povestea din spatele reînvierii berii artizanale 1717, prima bere de acest tip din Sibiu. Puțini sunt cei care știu de fapt că în 1717 a fost inaugurată la Sibiu prima fabrică de bere din spațiul românesc.
Imediat după, participanții se îndreaptă spre Graffino, una dintre cele mai apreciate agenții digitale din Sibiu, acolo unde îl vor cunoaște pe Zeno Popovici, fondatorul business-ului de IT, care le va povesti elevilor și studenților prezenți filosofia din spatele agenției și importanța echipei în funcționarea unui astfel de business.
Ultima vizită propune participanților să descopere Hug The Mug, cafeneaua cu specific to go din Sibiu, inițiată de Nancy Panta și Paul Bahnean, doi prieteni care au început business-ul cu bani economisiți din bursa de la facultate și din programul „Work and Travel”. Organizatorii se așteaptă la un număr de peste 25 de participanți. Nu există un criteriu prin care sunt delimitați cei care se înscriu. Trebuie doar să fie elevi sau studenți cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani.

Ultima oră

Comentariul meu