punctul de vedere al eurolines după gravul accident din ungaria în care au murit cinci oameni

Compania Eurolines anunță că nici unul dintre cei 17 pasageri aflați în autocarul implicat în gravul accident avut loc la granița dintre România și Ungaria, nu a fost rănit. În total patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost ajuns la spital.

In dimineata zilei de 15 februarie, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac, spun cei de la Eurolines.

VEZI ȘI: FOTO – ACCIDENTUL de la granița cu UNGARIA: Un român mort și șase răniți printre victime
In autocar se aflau 17 pasageri. In urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar soferul aflat la volan a fost accidentat si transportat la spital.
CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO – Cel puțin patru morți și cinsprezece răniți într-un accident produs la granița dintre Ungaria și România
Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie.
’’Se pare ca accidentul a fost provocat din cauza a doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, in urma unui accident survenit anterior. Soferul autocarului, pe fondul vizibilitatii scazute si a conditiilor meteo nefavorabile, a incercat sa impiedice coliziunea cu cele doua microbuze, dar nu a reusit sa evite impactul. Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiie acestora’’, se arată într-un comunicat al companiei Eurolines, remis către Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu