mureșeni reținuți pentru că au spart o locuință din municipiul sibiu
Foto Arhivă

În data de 13 februarie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în intervalul orar 09,30 – 11,30, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe strada Muncel din municipiul Sibiu, de unde au sustras mai multe bunuri şi bani, prejudiciul creat fiind de 1.800 de lei.

În cursul aceleiaşi zile, pe raza municipiului Sibiu, ca urmare a activităţilor de investigare efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, sprijiniţi de către poliţişti din judeţele Alba şi Mureş, s-a reuşit identificarea şi prinderea autorilor, doi mureşeni cu vârsta de 38, respectiv 40 de ani. Faţă de cei doi s-a pus în mişcare acţiunea penală, au fost reţinuţi 24 de ore, iar în data de 14 februarie au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile ca urmare a săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi inculpaţi. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu