lupte de stradă cu bâte și pietre la avrig. un rănit grav și agresorul ’’kuki’’ reținut de autorități

Un scandal de proporții a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă a săptămânii trecute pe strada Unirii din Avrig. Patru persoane au fost implicate în încăierarea la care s-au folosit bâte, pari și chiar pietre. Unul dintre participanți a fost grav rănit și este în spital, iar autoritățile au decis reținerea unui tânăr implicat în scandal.

La data de 11 februarie, în jurul orelor 00:02, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig au fost sesizaţi de către Centrul Operaţional al Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la producerea pe str. Unirii din oraşul Avrig a unui incident violent între fraţii V.G. şi V.C.M., pe de-o parte, şi numitul A.I.F., de cealaltă parte, în urma căruia ultimii doi au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru îngrijiri.
Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig unde s-au efectuat cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Prin ordonanţa procurorilor din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig din data de 13 februarie, dosarul a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Patru persoane implicate
Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 14 februarie, s-a dispus reţinerea suspectului V.G. zis ˝Kuki˝ în vârstă de 28 ani, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 14 februarie, ora 14.25, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, infracţiunea de încăierare şi infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Prin ordonanţa din data de 15 februarie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru inculpatul V.G. pentru infracţiunile mai sus menţionate.
Prin ordonanţa de reţinere s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii V.C.M. în vârstă de 26 ani, A.I.F. în vârstă de 26 ani şi L.A.N. în vârstă de 23 ani, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, infracţiunea de încăierare şi infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar prin ordonanţa din data de 15 februarie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru inculpaţii V.C.M., A.I.F. şi L.A.N. pentru infracţiunile mai sus menţionate.

Scandal în plină stradă la miez de noapte
În noaptea de 10 spre 11 februarie, în jurul orelor 00.00, iniţial, între numiţii A.I.F. şi L.A.N. , pe de-o parte, şi fraţii V.G. şi V.C.M, de cealaltă parte, în timp ce se aflau pe strada Unirii din Avrig, a izbucnit un conflict, care a degenerat. Numitul V.C.M l-a lovit pe A.I.F. cu o piatră, acesta din urmă, în replică, s-a îndreptat spre agresorul iniţial, l-a dezarmat de corpul contondent pe care-l avea în mână, l-a pus la pământ şi a început a-i aplica lovituri în zona capului, moment în care, în sprijinul vărului său, a intervenit şi L.A.N. , care i-a aplicat lui V.C.M. o lovitură cu un corp contondent în zona feţei.
Atunci numitul V.G. a luat din curtea sa un corp contondent din lemn şi a intervenit în încăierare în sprijinul fratelui său V.C.M., aplicându-i numitului A.I.F. o lovitură cu acel par în zona parietală dreapta, cauzându-i astfel un traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian parietal drept, dar şi căderea la pământ a victimei care, în acest context, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu fractură de boltă şi bază craniană, hemoragie subarahnoidiană şi cotuziile cerebrale.

Unul dintre agresori, internat în stare gravă la spital, altul reținut
Urmare a concluziilor reţinute în fişa de constatări preliminare, persoana vătămată A.I.F. a suferit leziuni traumatice ce necesită un număr de 70-80 zile de îngrijiri medicale, şi în urma cărora viaţa acesteia a fost pusă în primejdie. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmează să solicite judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inculpatului V.G., zis ˝Kuki˝, în vârstă de 28 ani pe o perioadă de 30 zile. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul investigaţii Criminale.

Ultima oră

Comentariul meu