video – foto capacitate mărită la sala transilvania pentru cupa româniei și all star game

Organizatorii Final 8 Cupa României și All Star Game 2017, au decis să monteze două gradene cu scaune în spatele celor două panouri de la Sala Transilvania.

Sibiul este în aceste zile gazda celor mai importante evenimente ale momentului în baschetul românesc. La Sala Transilvania încep marți partidele pentru Final 8 Cupa României, competiție în care este angrenată și CSU Sibiu. Pentru că la turneu participă opt grupări din prima divizie, pentru a putea să asigure locuri galeriilor echipelor venite din alte orașe și oficialilor celor opt grupări participante, cei de la CSU Sibiu, au montat cu acordul ISU două tribune temporare, în spatele celor două panouri. ’’Acestea vor fi folosite exlcusiv pentru galeriile echipelor participante și pentru stafurile și jucătorii acestor grupări’’, a explicat marți Horațiu Floca, de la CSU Sibiu în cadrul unei conferințe de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu.

JUCĂM CU CLUJUL marți seară
Altfel meciurile din Cupa României debutează marți la ora 18.00 cu partida Steaua – SCM Craiova. De la 20.30 se dispută meciul vedetă al primei zile, între CSU și U Cluj. Meciul se joacă cu casa închisă, fiind vândute toate biletele. Partidele pot fi văzute în direct pe Digisport 4. Ora de Sibiu vă va ține la curent cu evoluția meciului, cu imagini live-video si detalii de la fața locului. Urmăriți declarațiile de la conferința de presă mai jos.

Ultima oră

Comentariul meu