sibiul joacă pentru calificarea în semifinalele cupei româniei cu eterna rivală u bt cluj

Sibiul dispută marți de la ora 20.30 primul meci cu miză din acest început de an. CSU dă piept cu U BT Cluj Napoca, în Sala Transilvania, iar în cazul unui succes se califică în semifinalele Cupei României.

Cu siguranță că Sala Transilvania va fi arhiplină marți seară. La Sibiu vine probabil cea mai în formă echipă din campionat și totodată eterna rivală a CSU-ului din zona Ardealului. Meciul are o miză extrem de importantă, asta pentru că învingătoarea merge în semifinalele Cupei. Sibiul are un mic handicap în fața oaspeților, pentru că în această competiție se joacă obligatoriu cu doi jucători români la toate partidele. Chiar și așa antrenorul Dan Fleșeriu speră ca echipa lui să facă un meci memorabil și este convins că suporterii vor fi din nou la înălțime. ”Din punct de vedere fizic, toată lumea este la potențial maxim și mă bucur că nu avem probleme după meciul cu Timișoara. Suntem maxim pregătiți, și fizic și mental, pentru a face un meci mare. Sperăm ca acest lucru să fie suficient pentru a face o victorie. Regula cu doi români din Cupa României nu ne afectează atât de tare, dimpotrivă. Vom avea mereu doi jucători fresh care vor veni de pe banca, probabil, cu multe puncte. La Timișoara am folosit această regulă, iar jucătorii au dat randament. Sunt convins că vor profita și acum de această oportunitate. Legat de parcursul echipei în cadrul acestui turneu, pot spune că noi privim doar următorul meci, și așa cum am spus și despre meciurile din campionat, și în Cupă, fiecare meci va fi o finală. Pentru noi, meciul cu Clujul va fi o finală. Dacă va mai fi încă un meci, cu Steaua, joi, înseamnă că vom mai avea o finală. Aportul publicului este foarte important. Am spus mereu că suntem o echipă de moral care își trage multă energie din ceea ce ne dau suporterii atunci când sala este plină. Cred că plecăm cu 10-15 puncte în plus, la orice fel de meci, pe care îl disputăm pe teren propriu. Sper să le putem folosi și de data aceasta și să adăugăm suficiente pentru a avea șanse să câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu.
Câștigătoarea acestei partide se califică în semifinalele Cupei României și va juca în compania câștigătoarei dintre Steaua și Craiova, joi, 16 februarie, de la orele 18:00, tot la Sibiu. Meciul cu U BT Cluj este în direct pe Digisport 4.

Ultima oră

Comentariul meu