update live video – foto csu sibiu ratează calificarea în semifinalele cupei româniei. ''u'' ne-a îngropat în ultimul sfert

CSU Sibiu a pierdut cu 70-88 meciul din sferturile Cupei României. U Cluj a tranșant partida în sfertul patru. Ora de Sibiu a transmis aspecte live cu atmosfera dinaintea meciului și din timpul partidei.

UPDATE (ora 22.10) Clujul se impune cu 70-88
Sfertul patru a fost de coșmar pentru CSU. Clujenii au înscris 22 de puncte în ultimele 10 minute, în timp ce Sibiul a marcat doar 10 puncte. În aceste condiții gruparea șepcilor roșii a tranșat decisiv calificarea. FInalul meciului a fost emoționant. Galeria lui CSU a cântat din nou ”Acolo este țara mea”, iar cei aproape 200 de fani de la Cluj i-au aplaudat.

S-a intonat apoi imnul României de către cele două galerii și s-au aprins telefoanele mobile ca un semn de susținere a protestelor din stradă avute loc în ultimele două săptămâni.

De remarcat este jocul bun al lui Paliciuc, acesta marcând nu mai puțin de 19 puncte pentru CSU Sibiu.

Tehnicianul Dan Fleșeriu a spus după meci că la modul cum a jucat U Cluj azi, erau greu de învins.

UPDATE (ora 21.45) – Sibiul are handicap de șase puncte
Diferența de șase puncte s-a menținut și la finele sfertului trei (60-66). Paliciuc face un joc excelent, dar din păcate ratăm mult la aruncările libere. Urmează ultimele 10 minute de speranță pentru fanii și pentru calificare.

UPDATE (ora 21.14) – CLujul conduce la pauza mare
Clujenii s-au desprins din nou pe final de sfert. Sibiul a ținut aproape tot timpul, dar oaspeții au fost în avantaj tot sfertul doi. Așadar la pauza mare CSU – U 34-40.

UPDATE (ora 20.51) SUPER ATMOSFERĂ – Clujul conduce cu 18-22 după sfertul 1
Sibiul și Clujul au mers cap la cap în primul sfert. Clujenii au trecut la conducere cu două minute înainte de finele primelor 10 minute. Sibiul joacă bine și are un public fantastic. Urmăriți imagini video mai jos. Vom fi din nou live la pauza mare.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Meci de mare importanță pentru baschetul sibian acum la început de an. CSU Sibiu evoluează marți seară de la ora 20.30 cu rivala din Ardeal, U BT Cluj Napoca. Partida contează pentru semifinalele Cupei României, turneul Final 8 având loc chiar la Sala Transilvania. Sibiul are un mic handicap față de clujeni, pentru că regulamentul spune că în partidele din Cupă, este obligatoriu ca pe teren să fie tot timpul doi jucători români. Chiar și așa sibienii vor fi cu siguranță împinși de la spate de galeria echipei. update live video – foto csu sibiu ratează calificarea în semifinalele cupei româniei. ''u'' ne-a îngropat în ultimul sfertSe anunță deci spectacol baschetbalistic atât pe teren cât și în tribune, marți de la ora 20.30.

Ora de Sibiu transmite aspecte live cu atmosfera de dinaintea partidei, dar și din timpul acestea. Vom transmite imagini video – live din Sala Transilvania și informații de ultimă oră de la meci atât pe oradesibiu.ro cât și pe pagina noastră de Facebook.

Partida este în direct și la tv, pe Digisport 4. În primul meci al zilei, Steaua a învins cu 83-63 pe SCM U Craiova.

Ultima oră

Comentariul meu