concert vescan, surpriza pregătită pentru toți îndrăgostiții de valentine's day la ursus cotton pub

Cel mai popular pub din oraș s-a pregătit așa cum se cuvine de Valentine’s Day. Ursus Cotton Pub are programat pentru marți, 14 februarie, un super concert cu Vescan. De asemenea sunt pregătite și alte surprize pentru îndrăgostiți.

Dacă vrei să oferi un cadou frumos iubitei sau iubitului tău de Valentine’s Day, atunci una dintre soluții vine din partea celui mai fain pub din Sibiu. Tinerii îndrăgostiți și fanii lui Vescan, sunt invitați să asiste la un concert al acestuia, chiar în data de 14 februarie. ’’Este o zi specială și nu puteam să nu o sărbătorim așa cum se cuvine. De aceea am dorit să facem această surpriză îndrăgostiților și să aducem în Ursus Cotton Pub unul dintre artiștii cei mai iubiți la ora actuală în România. Va fi o seară cu multe surprize’’, spune unul dintre reprezentanții pub-ului de pe strada dr. Ion Rațiu, nr. 9.
Intrarea la eveniment costă 10 lei, iar dacă vreți să fiți siguri că prindeți și o masă în pub, atunci puteți să vă faceți rezervări la numărul de telefon 0752.268.866.

Cine este Vescan
Daniel Leonard Vescan este un clujean în vârstă de 28 de ani care şi-a transformat dilemele, experienţele ş trăirile în versuri şi muzică. Totul a început cu trupa Re’Vers, acum 9 ani, care a lansat şi primul album: “Învaţă, zâmbeşte, trăieşte”. Când trupa s-a destrămat, Vescan a ales o carieră solo. A devenit și mai cunoscut odată cu lansarea melodiei “Piesa mea preferată”, alături de Kamelia Hora, în 2013. Mulţi spun că este unul din cei mai ascultaţi şi admiraţi artişti români, cu piese cu mare succes la radio. Cele mai cunoscute melodii sunt Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferată, Vescan – Multă Baftă… (feat. Makru & Praetor), Vescan – De Parcă Mă Cunoşti… (feat. DJ Twist), Vescan – One Life (feat. Bogdan Ioan), Vescan – Ea, el… (feat. Ligia Moldovan). Le puteți asculta pe toate, marți 14 februarie, live la Ursus Cotton Pub în Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu