În data de 11 februarie, în jurul orei 18,00, pe raza localităţii Râu Sadului, poliţiştii au identificat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 45 de ani, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferului i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.
În data de 12 februarie, în jurul orei 02,00, un alt şofer a fost identificat la volan după ce a consumat alcool, de data aceasta în municipiul Sibiu, pe strada Vasile Cârlova. Este vorba despre un sibian cu vârsta de 73 de ani, care, la testarea cu etilotestul, a prezentat un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la UPU Sibiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

FOTO:arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu