protestatari puțini în cea de a 14 a zi de miting la sibiu. cincizeci de oameni s-au întors în piața mare

Și în a 14-a zi, protestatarii se strâng în Piața Mare din Sibiu. Oamenii ies în stradă din data de 31 ianuarie și protestează împotriva Guvernului Grindeanu, împotriva lui Liviu Dragnea și împotriva Partidului Social Democrat.

UPDATE ora 20:33- Cincizeci de protestatari s-au întors în Piața Mare.

Oamenii s-au deplasat în marș până în capătul bulevardului Nicolae Bălcescu. S-a scandat împotriva lui Grindeanu, a lui Dragnea și a PSD.

UPDATE ora 20:06- Protestatarii au plecat din Piața Mare.

Peste 70 de oameni mărșăluiesc acum , pe bulevardul Nicolae Bălcescu și se îndreaptă spre Piața Unirii.

protestatari puțini în cea de a 14 a zi de miting la sibiu. cincizeci de oameni s-au întors în piața mare

UPDATE ora 20:01- 70 de oameni au ieșit în stradă la Sibiu.

Oamenii au ieșit din nou în stradă la Sibiu. Este a 14-a zi de proteste, iar ei spun că vor continua să iasă și în următoarele zile.

UPDATE ora 19:51-Aproximativ 60 de oameni, acum în Piața Mare.

Este a 14-a zi de proteste, iar sibienii nu cedează. În acest moment s-au adunat aproximativ 60 de oameni în Piața Mare din Sibiu.

Reamintim că aproape 40.000 de mii de oamenii scandat împotriva Guvernului duminică seara, la Sibiu, în a șasea zi de proteste și 7.000 de oameni în a 13-a zi. Deși vremea nu a fost tot timpul de de partea lor, câțiva sibieni spun că au protestat încă din prima zi de manifestații și că au de gând să iasă în fiecare seară până când Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor demisiona.

Ultima oră

Comentariul meu