cadourile perfecte pentru momente magice la shopping city sibiu

Târg de produse handmade, târg de minerale, roci si bijuterii, ateliere de creație pentru copii, campanii cu premii, sunt câteva dintre activitățile propuse sibienilor în luna iubirii.

În luna februarie, Shopping City Sibiu își întâmpină vizitatorii într-o atmosferă plină de iubire cu oferte speciale pregătite de magazine, premii pentru clienții norocoși și multe surprize.

Campania “Calendarul cu surprize”
Shopping City Sibiu organizează în perioada 11.02-10.03 campania cu premii zilnice intitulată ”Calendarul cu surprize”. În cadrul campaniei, clienții care fac cumpărături de minim 50 de lei din orice magazin, pot participa la extragerile zilnice, completând talonul de tombolă primit la Info Point. Cei mai norocoși pot pleca acasă cu unul din cele 28 de premii puse în joc: vouchere de cumpărături în valoare de 200 de lei, parfumuri, poșete, cosmetice, produse de îngrijire corporală, produse pentru styling-ul părului, produse pentru casă și multe alte surprize.

Târg handmade de Valentine’s Day
În perioada 10 – 14 februarie, Shopping City Sibiu împreună cu ArtCrafts a pregătit un târg de cadouri tematic, amenajat în Zona Douglas, unde vizitatorii vor găsi o varietate de produse inspirate de “luna iubirii”. Aici, cei care caută cadouri inedite pentru persoanele iubite, pot cumpăra produse handmade special create pentru a fi daruite de Ziua Indragostiților: accesorii, bijuterii, produse decorative și multe altele.

Atelierul Iubirii
Copiii sunt în centrul atenției si luna aceasta, pentru ei organizându-se ateliere de creație handmade unde vor învăța să realizeze ghirlande de inimioare la atelierul organizat pe Galeria Carrefour în data de 14 februarie. În 19 februarie, în zona de food court, cei mici își vor testa îndemânarea în cadrul atelierului cu tema “Vestitorii primăverii” la care accesul este gratuit.

Concurs: Acceptă provocarea sărutului și câștigă premii
Jocul online interactiv “Accepta provocarea sărutului și câștigă premii!”, se desfășoară în perioada 10 – 25 februarie, pe website-ul centrului commercial. Vizitatorii trebuie să nimerească ținta cu arcul cu pupici și pot câștiga premii instant sau premii săptămânale constând în vouchere de cumpărături. Jocul este disponibil pe site-ul centrului comercial Shopping City Sibiu, accesând acest link: http://shoppingcitysibiu.ro/concurs-accepta-provocarea-sarutului-si-castiga-premii/

Expomineralia. Târg de minerale, roci și bijuterii
În weekend-ul 17 – 19 februarie, Expomineralia va reuni o colecție impresionantă de bijuterii și obiecte realizate din diverse tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre prețioase și semiprețioase provenite din peste 50 de țări ale lumii, inclusiv din România. Pe parcursul desfășurarii evenimentului, expozanții vor oferi consiliere vizitatorilor cu privire la energia, structura și vibrațiile cristalelor.

Ultima oră

Comentariul meu