îndrăgostiții au prioritate de valentine's day. oferte și ponturi la sibiu

De Ziua Îndrăgostiţilor, aproape toate, cluburile, hotelurile şi saloanele din municipiul Sibiu au oferte speciale pentru îndrăgostiţi şi le pun acestora la dispoziţie oferte tentante pentru o zi de neuitat.

Concert cu Vescan, cadoul perfect de Valentine’s Day la Ursus Cotton Pub

Dacă vrei să oferi un cadou frumos iubitei sau iubitului tău de Valentine’s Day, atunci una dintre soluții vine din partea celui mai fain pub din Sibiu. Tinerii îndrăgostiți și fanii lui Vescan, sunt invitați să asiste la un concert al acestuia, chiar în data de 14 februarie. ’’Este o zi specială și nu puteam să nu o sărbătorim așa cum se cuvine. De aceea am dorit să facem această surpriză îndrăgostiților și să aducem în Ursus Cotton Pub unul dintre artiștii cei mai iubiți la ora actuală în România. Va fi o seară cu multe surprize’’, spune unul dintre reprezentanții pub-ului de pe strada dr. Ion Rațiu, nr. 9.
Intrarea la eveniment costă 10 lei, iar dacă vreți să fiți siguri că prindeți și o masă în pub, atunci puteți să vă faceți rezervări la numărul de telefon 0752.268.866.

îndrăgostiții au prioritate de valentine's day. oferte și ponturi la sibiu

Valentine’s Day la salonul MOD Hairdressers din Sibiu

Răsfăț pentru îndrăgostiți și la saloanele de înfrumusețare De Ziua Îndrăgostiților. ”Venim și noi cu o ofertă specială, desigur. Oferim 30 la sută reducere pentru programările în cuplu. Este vorba de o ofertă valabilă la serviciile de coafat și tuns’’, ne-a declarat Paul Paralescu, reprezentant al salonului MOD Hairdressers de pe Strada Balea nr. 2 (acces Izvorului). Programări vă puteți face la telefon 0748884349.

Valentine’s Day la hotel

Pentru cuplurile care vor să petreacă o seară romantică privind de la etajul 11, Golden Tulip din Sibiu, vine cu o ofertă tentantă. La prețul de 99 de lei de persoană, hotelul are inclus în meniu o cină romantică, muzică romantică, atmosferă întreținută de un DJ și o tombolă cu premii.

îndrăgostiții au prioritate de valentine's day. oferte și ponturi la sibiu

 

 

Valentine’s Day la Shopping City Sibiu

Produse de beauty, bijuterii prețioase, jucării simpatice, cărți romantice, obiecte de decor de folosit în doi, aranjamente florale spectaculoase și multe alte sugestii de cadouri, la prețuri speciale, te așteaptă la Shopping City Sibiu.

îndrăgostiții au prioritate de valentine's day. oferte și ponturi la sibiu

Un Valentine’s Day la Hotelul de Gheață

Surprinde-ţi jumătatea cu o excursie culinară la Hotelul de Gheaţă de Ziua Îndrăgostiţilor 2017.
Între 11 și 14 februarie 2017, Restaurantul de Gheaţă vă răsfață cu un meniu exclusivist. Vă așteptăm zilnic la:
*3 sesiuni culinare de prânz 12-14, 14-16, 16-18 pentru vizitatori
*2 sesiuni culinare de cină 19-21, 21-23 pentru cei cazaţi la Hotelul de Gheaţă sau la una dintre cabanele din staţiunea Bâlea Lac.
Locurile sunt limitate așa că nu uitați să faceți o rezervare din timp.

îndrăgostiții au prioritate de valentine's day. oferte și ponturi la sibiu

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu