peste 7000 de protestatari sunt în piața victoriei și scandează împotriva guvernului și a lui dragnea

Mitingul antiguvernamental continuă în a treisprezecea zi de când Guvernul a adoptat controversata Ordonanţă de urgenţă 13. Deşi actul a fost abrogat, iar iniţiatorul său şi-a dat demisia, oamenii continuă să iasă în stradă în Bucuresti dar și în alte orașe din țară și din străinătate.

Sunt 7.000 de protestatari în Piața Victoriei.
ACTUALIZARE. 3.500-4000 de persoane protestează în fața Guvernului. Crește numărul protestatarilor și în țară. Sunt peste 1.000 de oameni la Sibiu și la Cluj, 500 la Iași și peste 300 la Brașov. Câteva sute de persoane sunt în stradă și la Timișoara.
ACTUALIZARE. Sunt 1.500 de protestatari în Piața Victoriei, iar numărul lor crește de la un minut la altul.
Proteste au loc și în alte orașe ale țării. La Cluj-Napoca s-au strâns până acum circa 300 de persoane, la Sibiu – 200, la Timișoara și Brașov – câte 100 de persoane, la Constanța – circa 90 de oameni.
ACTUALIZARE. Sunt și în această seară proteste în diaspora. Telespectatorii Digi24 ne-au trimis imagini din Spania, Italia, Olanda și Germania.
ACTUALIZARE. Sunt circa 600 de protestatari în fața Guvernului. Grupuri de oameni continuă să se îndrepte spre Piața Victoriei.
ACTUALIZARE. Aproximativ 300-400 de oameni sunt în acest moment în Piața Victoriei. Protestatarii vin în grupuri spre locul în care au loc proteste seară de seară de aproape două săptămâni.
Pentru această seară a fost anunțat un proteste de amploare.
În Piaţa Victoriei, în jurul orei 16.00, s-au strâns aproximatv 20 de protestatari, relatează Digi24.
Conform rețelelor de socializare sunt așteptate cateva zeci de mii de persoane.
În a treisprezecea seară de proteste din Piața Victoriei, au fost organizate două evenimente noi pentru oamenii care vor dori să ajungă în fața Guvernului: un flashmob imens și formarea tricolorului cu ajutorul unor hârtii ridicate spre cer. Acest eveniment ar debuta la ora 21:00.
În urmă cu o săptămână, 300.000 de oameni s-au strâns în fața guvernului și au îndreptat lanternele aprinse ale telefoanelor spre cer. Imaginile au atras atenția presei internaționale care a relatat situația din ultimele zile din România
Ei doresc demisia guvernului condus de Sorin Grindeanu .

FOTO:arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu