șoferi condamnați retinuți de poliție pentru că fugeau de executarea pedepsei
FOTO: arhivă

Doi bărbați din județul Sibiu, au fost condamnați la patru ani de închisoare, respectiv un an și șase luni, pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 9 februarie, tot pe raza localităţii Hoghilag, a fost depistat un alt localnic în vârstă de 41 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mediaş a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 4 ani ca urmare a săvârşirii de infracţiuni rutiere (conducere fără permis).
În data de 9 februarie, în municipiul Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un sibian în vârstă de 59 de ani pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere (conducere sub influenţa alcoolului).
În prezent, cei doi bărbaţi sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

Foto:arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu