live video sibiu - peste 600 de manifestanți se întorc în piața mare. se scandează "uniți, salvăm toată românia"

Locuitorii Sibiului sunt chemați în stradă și vineri, 10 februarie. Cei care au inițiat protestele de până acum spun că acțiunile vor continua.

UPDATE ora 20:29- Peste 600 de sibieni se întorc în Piața Mare.

Manifestanții au mărșăluit prin oraș, pe traseul scurt de această dată. Au pornit din Piața Mare, spre pietonala Bălcescu, au coborât apoi până la giratoriul de la hotelul Ramada, unde au făcut retur.

UPDATE ora 20:03- Aproximativ 500 de persoane mărșăluiesc.

Oamenii sunt în acest moment pe bulevardul Nicolae Bălcescu și se îndreaptă spre giratoriul de la hotelul Ramada. Aceștia sunt însoțiți pentru a unsprezecea zi de jandarmi.

UPDATE ora 20:00 – Protestatarii au început să mărșăluiască.

În această seară se va merge pe traseul scurt. Manifestanții se vor deplasa pe bulevardul Nicolae Bălcescu și vor merge până la giratoriul de la hotelul Ramada, unde vor face retur.

UPDATE ora 19:52 -Manifestanții intonează imnul României.

Imnul țării răsună în pieptul a aproximativ 350 de sibieni în Piața Mare.

UPDATE ora 19:35 – Peste 350 de manifestanți în Piața Mare.

Oamenii au ieșit în stradă și în a unsprezecea zi de proteste. Ei spun că nu se mulțumesc doar cu demisia Ministrului Justiției.

live video sibiu - peste 600 de manifestanți se întorc în piața mare. se scandează "uniți, salvăm toată românia"

YouTube video

UPDATE ora 19:27- Aproximativ 200 de oameni sunt în Piața Mare. 

Sibienii ies și în acestă seară să protesteze împotriva Guvernului Grindeanu, împotriva PSD și împotriva lui Liviu Dragnea. În funcție de numărul Protestatarilor, se va alege traseul din această seară.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Locul de întâlnire al protestatarilor este în Piața Mare. Acolo sunt așteptați cât mai mulți manifestanți, începând cu ora 19:00. Ora de Sibiu, va filma live din mijlocul protestatarilor începând cu ora 19:30. Reamintim că seara trecută au ieșit în stradă aproximativ 1000 de persoane care au scandat în Piața Mare. Oamenii nu renunță.

Citește și:VIDEO FOTO Puțin peste 1.000 de sibieni în stradă în a zecea zi de proteste. Oamenii nu renunță

Aproape 40.000 de mii de oamenii scandat împotriva Guvernului duminică seara,în a șasea zi de proteste. De atunci de la o seară la alta oamenii au venit tot mai puțini. Deși vremea nu este de partea lor, câțiva sibieni spun că au protestat încă din prima zi de manifestații și că au de gând să iasă în fiecare seară până când Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor demisiona. Pentru protestatari demisia Ministrului Justiției, Florin Iordache, este mult prea puțin.

Ultima oră

Comentariul meu