câteva sute de oameni protestează, pentru a unsprezecea zi consecutiv, în piaţa victoriei. şi în faţa palatului cotroceni sunt câteva sute de manifestanţi

Câteva sute de persoane protestează, vineri seară, pentru a unsprezecea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală, cerând demisia Guvernului Grindeanu. Şi în faţa Palatului Cotroceni câteva sute de oameni – susţinători ai Guvernului Grindeanu – protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a şasea zi consecutiv, strigând „Demisia” şi „Ieşi afară, trădător de ţară”.

Câteva mii de oameni cer, în marile oraşe, demisia Guvernului Grindeanu. Spun că nu mai au încredere în actualul Executiv, după ce acesta a adoptat Ordonanţa de modificare a codurilor penale, informează Digi 24.ro.
Sunt mai multe demonstraţii ale susţinătorilor Guvernului. Sute de oameni cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis în faţa Palatului Cotroceni şi a fost închisă circulaţia pe Bulevardul Eroilor Sanitari.
La ora 19:00, în Piaţa Victoriei erau deja 1.000 de protestatari. Au început şi manifestările împotriva guvernului din celelalte mari oraşe.

Ultima oră

Comentariul meu