video – mesaj muzical dedicat tuturor protestatarilor de actorul care și-a mutat biroul în aer liber în centrul sibiului

Protest mai puțin obișnuit și chiar inedit din partea unui tânăr actor. Și-a mutat biroul în Piața Mare. Are și mesaje scrise, lucrează de aici și nu va pleca până când premierul Grindeanu nu demisionează. Transmite și un mesaj muzical pentru toți protestatari.

Actorul Claudiu ”Charlie” Fălămaș și-a instalat începând de joi biroul în Piața Mare. Repetă roluri, citește, cântă la chitară și protestează față de ultimele decizii ale Guvernului, dar și împotriva acestuia. Spune că va fi aici în fiecare zi până când Grindeanu&co demisionează. Sibienii i-au dus cafea, ceai și chiar și supă.
CITEȘTE ȘI: VIDEO-FOTO Actorul ”Charlie” Fălămaș și-a mutat biroul în Piața Mare. ”Stau aici până când Guvernul va demisiona”
Actorul a ales să își mute ”biroul” în stradă pentru că nu mai rezistă să vadă ”aceeași mizerie care se întâmplă” sub ochii lui. El spune că drepturile lui au fost încălcate de prea multe ori și ”mult prea tare”. În mijlocul pieței a adus un covoraș, două scaune, laptopul, dar și câteva cărți. E relaxat și acceptă cu plăcere să ne acorde un interviu live, fără perdea, așa cum de altfel se întâmplă de fiecare dată pe Ora de Sibiu. La final a interpretat și o melodie dedicată special protestatarilor.

YouTube video

Urmăriți AICI TOT INTERVIUL REALIZAT ÎN PIAȚA MARE CU CHARLIE FĂLĂMAȘ

Ultima oră

Comentariul meu