live video - protestul s-a încheiat cu aproximativ 1.000 de oameni care au aprins telefoanele mobile și au cântat imnul româniei în piața mare

Sibienii vor ieși în stradă și joi seară de la ora 19:00, aceasta fiind a zecea zi consecutivă de proteste în oraș. Punctul de întâlnire este ca de obicei, Piața Mare din Sibiu. Ora de Sibiu este în direct din mijlocul protestatarilor.

UPDATE ora 20:29 – Protestatarii cântă imnul României

La fel ca și seara trecută, oamenii au aprins telefoanele mobile și au cântat imnul țării. După intonarea imnului manifestanții scandează ”Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu.”

UPDATE ora 20:19-Manifestanții au ajuns în Piața Mare 

Oamenii scandează ”Demisia”, ”Jos Guvernul”, ”Hoții”. Aceștia vor demisia premierului Grindeanu și a lui Liviu Dragnea.

UPDATE ora 20:15 -Protestatarii au ajuns pe pietonala Nicolae Bălcescu.

Oamenii au ieșit în stradă pentru a zecea zi. După estimările jandarmeriei în acestă seară sunt 1000 de persoane care scandează”Până mâine seară Guvernul să dispară”

UPDATE ora 20:04- Aproximativ 1000 de protestatari fac retur în giratoriul de la Hotelul Ramada.

Ca și seara trecută, protestatarii mărșăluiesc pe un traseu mai scurt. Potrivit estimării oficiale a jandarmeriei, 1000 de persoane s-au întors în giratoriul de la hotelul Ramanda, pentru a ajunge din nou în Piața Mare.

UPDATE ora 19:48- Protestatarii au plecat din Piața Mare.

Conform estimărilor jandarmeriei peste 800 de persoane au plecat din Piața Mare și mărșăluiesc. În acest moment se îndreaptă spre bulevardul Nicolae Bălcescu. Pentru protestatari demisia Ministrului Justiției, Florin Iordache, este mult prea puțin.

UPDATE ora 19:42- Oamenii scandează ”Demisia”

Protestatarii stau în Piața Mare. Se strigă împotriva Guvernului Grindeanu și a lui Dragnea.

YouTube video

UPDATE ora 19:32- Sunt 300 acum.

Aproximativ 300 de persoane, sunt în Piața Mare în acest moment. Aceștia ies în stradă de zece zile și scandează împotriva Guvernului Grindeanu, a PSD și a lui Liviu Dragnea.

live video - protestul s-a încheiat cu aproximativ 1.000 de oameni care au aprins telefoanele mobile și au cântat imnul româniei în piața mare

UPDATE ora 19:21- S-au adunat aproximativ 60 de sibieni în Piața Mare.

Sunt așteptați cât mai mulți sibieni la protestul din a zecea zi. Punctul de întâlnire este la fel ca și în serile trecute, în Piața Mare.

UPDATE ora 19:01- Aproape 20 de sibieni sunt în Piața Mare.

Se pare că oamenii vor ieși în stradă și a zecea de zi de proteste. Deja au ajuns aproape 20 de sibieni în Piața Mare din Sibiu și sunt așteptați tot mai mulți.

live video - protestul s-a încheiat cu aproximativ 1.000 de oameni care au aprins telefoanele mobile și au cântat imnul româniei în piața mare

ȘTIREA INIȚIALĂ

Locuitorii Sibiului sunt chemați în stradă și joi, 9 februarie. Cei care au inițiat protestele de până acum spun că acțiunile vor continua.

”Aseară am fost în jur de 2.000 de participanţi la protest şi 11 biciclete. Încă nu a nins destul în Sibiu ca să putem ieşi cu săniuţele sau cu schiurile. Parlamentarii puterii nu au riscat să voteze împotriva moţiunii de cenzură. E un semnal de posibilă sciziune în rândurile PSD-ului. CCR nu-şi asumă detensionarea situatiei. Azi mai e o rundă de cacialma la CCR. Se pare că OUG 13 convine multora dintre factorii de decizie ai acestui moment. Strada rămâne pe poziţie.Tema e aceeaşi – corupţie versus anticorupţie”, spune Doru Apostol, organizatorul protestelor de la Sibiu.

Citește și LIVE PROTEST SIBIU, ZIUA 9: Aproximativ 2.000 de sibieni mărșăluiesc și strigă „Fie ploaie, fie vânt, dăm cu Dragnea de pământ”

Ultima oră

Comentariul meu