patru șoferi depistați de polițiști că circulau fără permis și cu mașini neînmatriculate în județul sibiu
FOTO arhivă

În ultimele 48 de ore, în cadrul acțiunilor preventiv-reactive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri din județul Sibiu au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier.

Cu mașina neînmatriculată la Șeica Mică
În data de 7 februarie, în jurul orei 11.20, în localitatea Șeica Mică, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto (68 de ani, domiciliat în comuna Șeica Mare) care conducea un autoturism neînmatriculat, numărul de înmatriculare provizoriu fiind expirat. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Cu scuterul la plimbare fără permis
În data de 07 februarie, în jurul orei 16.40, polițiștii rutieri aflați în acțiune pe DN7C, au depistat în trafic un bărbat (18 ani, domiciliat în Cârțișoara) care conducea un moped fără a deține permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere;

A plecat cu mașina fără să aibă permis
În localitatea Brateiu, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, au depistat în trafic, în jurul orei 21.45, un bărbat care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Încă unul în neregulă la Dumbrăveni
Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, în cadrul acțiunilor desfășurate în trafic, au oprit pentru control un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că mașina, condusă de un bărbat de 63 de ani, domiciliat în județul Mureș, este neînmatriculată, termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie fiind expirat din data de 03.02.2017. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ultima oră

Comentariul meu