foto: andrei piloiu
Foto: Andrei Piloiu

Sibienii vor ieși în stradă și miercuri seară, aceasta fiind a noua zi consecutivă de proteste în oraș. Punctul de înâlnire este Piața Mare, iar în funcție de numărul de participanți se va decide și lungimea traseului.

Protestul împotriva Guvernului de această dată, continuă miercuri în centrul Sibiului. Organizatorii spun că în funcție de numărul de participanți se va decide dacă se mai merge prin oraș sau nu.
CITIȚI ȘI: Organizatorul protestelor de la Sibiu: ”Haideți cu bicicletele miercuri. Dacă ninge venim cu săniile”
”Asadar ne strangem in numar cat mai mare la ora 19.00 in Piata Mare. La ora 19.30 plecam pe Nicolae Balcescu. In functie de numarul de participanti stabilim traseul, fie pana in giratoriu la Ramada, cum a fost ieri, fie pana la giratoriul de pe Mihai Viteazu, cum a fost luni. Speram ca vor fi cat mai multi participanti astfel incat traseul sa fie cat mai lung”, spun organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – A opta zi de proteste la Sibiu s-a încheiat cu un moment emoționant în Piața Mare
Marți seară au protestat aproape 2.000 de oameni la Sibiu, numărul fiind în vădită scădere față de serile precedente. Rămâne de văzut câți sibieni vor fi în centrul miercuri seară.

Ultima oră

Comentariul meu