invitație către participanții de la protestul de miercuri din sibiu: ”haideți cu bicicletele!”

Doru Apostol, cel care a pus pe roate protestele de la Sibiu, vine cu o propunere către sibienii care vor ieși miercuri seară să protesteze împotriva Guvernului. Acesta le cere participanților să vină cu bicicletele de acasă.

”Aseară am fost “doar” 2.000 la protest. (..) După protestul de duminică seara, când am fost 40-45.000 de participanţi la protest, nici nu ştiu ce să mai zic. De fapt, fiecare om de la protest contează. Pentru că suntem o comunitate, în care fiecare individ contează.
Vreau să vă fac o propunere: Haideţi să dinamizăm protestul. Să stabilim în fiecare zi o temă. Pentru azi, miercuri, propun să venim cu biciclete. Şi în loc să folosim fluierele şi vuvuzelele, să folosim soneriile de la biciclete. Cine nu are bicicletă, vine pe jos. Oricum vom merge pe lângă biciclete în timpul protestului”, spune acesta pe contul său de Facebook.
CITEȘTE ȘI: Proteste pentru a noua zi la Sibiu. Tot în Piața Mare și pe un traseu mai scurt

foto: facebook - doru apostol
Foto: Facebook – Doru Apostol

Acesta spune că dacă încep ninsorile, oamenii ar trebui să aducă săniile la protest. ” Pentru joi să avem altă temă. Pentru vineri, alta. Şi tot aşa. (..) Dacă ninge, venim cu săniile. Dacă plouă, cu umbrele. În altă zi, facem desene cu creta pe asfalt. În altă zi, poate vine cineva cu chitara şi cântăm în Piaţa Mare. Se apropie Valentine’s Day. Să le transmitem mesaje de dragoste guvernanţilor. În această tragi-comedie, ei încearcă să ne încalece, iar noi să ne distrăm. Facem şi un carnaval dacă e nevoie”, mai spune acesta.

Ultima oră

Comentariul meu