foto- peste 4000 de manifestanți au facut un om de zăpadă decorat cu steagul româniei în piața victoriei

Circa 4000 de persoane s-au adunat miercuri seara in Piata Victoriei, pe viscol, in a noua zi consecutiva de proteste anti guvernamentale. Lumea continua sa vina in piata, desi in Bucuresti ninge puternic. In piata oamenii au ridicat un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete.

20:46 Lumea continua sa vina, in timp ce altii pleaca. Intr-o parte a pietei, unii se joaca în zapada. In piata sunt copii, adulti dar si caini. In zonele inzapezite, unii protestatari curata cu lopeti.
20:35
Numarul protestatarilor a ajuns la circa 4000.
20:15
Circulatia a fost blocata pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Kiseleff spre calea Victoriei si dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache. Lumea inca vine.
20:06 Numarul manifestantilor a crescut la circa 3000.

foto- peste 4000 de manifestanți au facut un om de zăpadă decorat cu steagul româniei în piața victoriei
20:01
Mesaje afisate de oameni: „In Guvernul cu alune / Faceau umbra multi nimici / Vine Codruta si spune / La Jilava, mars de-aici!”, „Nu pot ei minti, cat putem noi gandi!”, „Autodenunt: am primit bani la pensie ca sa tac” , „600.000 striga <<Hotii!>>. Asta-nseamna sa fii mafiot”
19:56
Sunt peste 2000 de oameni in Piata Victoriei. Se striga „Nu plecam!”
19:54
Mesaj afisat de un protestatar: „Sorine, clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam!”

  • Oamenii au scris mesaje in zapada de pe asfalt: „Rezistam”, „Demisia”, „Afara”, „RO ❤️”

foto- peste 4000 de manifestanți au facut un om de zăpadă decorat cu steagul româniei în piața victoriei

ora 19:00 Pana de curent in centrul Capitalei. Piata Victoriei a ramas in bezna. Este afectata si circulatia metroului. Protestatarii au avut de infruntat frig si zapada, ninge mult in Bucuresti, sunt aproximativ 1500 de persoane in piata din fata Guvernului in acest moment. Circulatia nu e oprita, oamenii continua sa protesteze, indiferent de ce se intampla. Principalul tel este demisia cabinetului, ceea ce nu se intampla, asa ca vor continua sa iasa in Piata Victorie. Nemultumirea persista pentru ca desi au obtinut abrogarea OUG 13, si-au facut sperante ca va pica Guvernul Grindeanu, asa ca de aceea spun ca raman la proteste si vor iesi din case in continuare, informează Stirileprotv.ro.

Ultima oră

Comentariul meu