foto - momentul uciderii tinerei din sibiu la londra, înregistrat de criminal. ’’am să te omor acum’’

Criminalul originar din Brașov și-a sunat accidental sora chiar când o ucidea pe fată, iar totul a rămas înregistrat în mesageria vocală. Procesul a început zilele trecute, iar acum este acuzat și că face intenționat pe nebunul pentru a scăpa de închisoare.

Tânărul Alin Apopei în vârstă de 27 de ani este acuzat de uciderea prietenei sale atunci când aceasta a încercat să-l părăsească. Sibianca Denisa Silman a murit în chinuri groaznice și a fost aproape decapitată.
Cazul tinerei de 20 de ani din Sibiu ucisă cu atrocitate în Londra, în august 2015, chiar de către cel cu care trăia în concubinaj, a revenit în atenția opiniei publice din Anglia. Zilele trecute a început procesul lui Alin Apopei, cel care a săvârșit oribila crimă.
Magistrații britanici au adus ca probă și o înregistrare audio recuperată din mesageria vocală a surorii criminalului. Se pare că acesta a apelat-o accidental chiar în momentul în care își ucidea iubita.
CITEȘTE ȘI: Tânără din Sibiu ucisă la Londra. Cine e şi de ce a fost omorâtă!

Crimă de o atrocitate ieșită din comun
Criminalul a făcut sex cu vicitima sa chiar cu câteva secunde înainte de atacul ucigaș. Pe înregistrare se aude cum Alin îi spune Denisei că „am de gând să te omor acum”, după ce a descoperit că ea a decis să-l părăsească. În mesajul vocal se mai aude cu tânăra apucă să strige „Oh, Doamne”, înainte ca el să o lovească în mod repetat și brutal.foto - momentul uciderii tinerei din sibiu la londra, înregistrat de criminal. ’’am să te omor acum’’Polițiștii care au mers atunci în East Ham, în estul Londrei, au găsit în dormitorul plin de sânge valizele tinerei și pe aceasta aruncată într-un dulap mare și acoperită cu un prosop.
Procurorul Zoe Johnson, QC, a declarat magistraților de la Old Bailey că „Ofițerul de poliție a tras înapoi prosopul și s-a îngrozit. Capul victimei era decapitat aproape în întregime”.foto - momentul uciderii tinerei din sibiu la londra, înregistrat de criminal. ’’am să te omor acum’’VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Sibianca UCISĂ de logodnic LA LONDRA. Plină de viață și frumoasă!

A făcut pe nebunul
Criminalul a fost arestat a doua zi după crimă. În momentul în care poliția l-a încolțit a început să râdă haotic și zgomotos și să vorbească despre venerarea Diavoului. De altfel ca să scape de închisoare, Alin a marșat pe ideea că nu era în toate mințile când a făcut crima și că era posedat de Satana. Procurorul de caz a demontat însă încercarea acestuia și le-a spus judecătorilor că ’’inculpatul a înjunghiat în mod deliberat și cu o răutate ieșită din comun pe Denisa, până când aceasta a murit. A fost înfuriat de perspectiva că Denisa a decis în cele din urmă să îl părăsească atunci când a descoperit valiza cu bagajele făcute’’.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Detalii despre criminalul care ȘI-A UCIS IUBITA DIN SIBIU la Londra. Era extrem de violent!

Bătută și amenințată tot timpul
Alin și Denisa trăiau înpreună din iunie 2014 și locuiau într-o casă destul de mare în Eversleigh Road din Londra. Magistrații spun că Denisa era escortă sexuală și că bărbatul era cel ce plasa anunțuri pe site-uri de profil. De asemenea în rechizitoriu se mai spune că Denisa îl iubea pe concubin și că aceasta i-ar fi iertat de mai multe ori ieșirile violente la adresa sa. Mai mult tânăra din Sibiu a fost în dese rânduri amenințată cu moartea de cel care până la urmă avea să o și ucidă.foto - momentul uciderii tinerei din sibiu la londra, înregistrat de criminal. ’’am să te omor acum’’O amenința public că o omoară
În dosarul procesului se stipulează și o declarație făcută de către un prieten al celor doi, care spune că în timpul unei călătorii cu mașia alături de aceștia, tânăra l-ar fi întrebat pe iubitul ei: ’’Ce ai face dacă te-aș părăsi?’’, iar acesta i-a răspuns imediat: ’’Dacă mă părăsești, te omor’’. Denisa ia spus că va merge la închisoare și viața lui ar fi distrusă. El a răspuns că „dacă mă duc la închisoare, mă voi preface că sunt nebun. Mă vor duce la un spital și voi fi eliberat de acolo”.
Un alt episod a fost cel în care Alin a intrat intenționat cu mașina în autoturismul iubitei lui și atunci i-a transmis că dacă îl părăsește o ucide. foto - momentul uciderii tinerei din sibiu la londra, înregistrat de criminal. ’’am să te omor acum’’Proprietarul casei unde locuiau a descoperit corpul Denisei și a sunat la poliție. Procesul început zilele trecute, continuă, conform DaillyMail.

Ultima oră

Comentariul meu