organizatorii protestelor de la sibiu: ”ne vedem diseară în piața mare”

Sibienii sunt chemați în stradă pentru a opta zi, cel puțin în Piața Mare. Organizatorii se așteaptă să fie lume puțină sau ”chiar deloc”, dar asta din cauza faptului că vremea este potrivnică.

Locuitorii Sibiului sunt chemați în stradă și marți, 7 februarie. Cei care au inițiat protestele de până acum spun că acțiunile vor continua. De altfel sibienii ieșiți în Piața Publică la protestele din ultimele zile, au remis către Ora de Sibiu o scrisoare deschisă cu mai multe revendicări către autorități. Una dintre ele cere demisia actualului Guvern. Puteți vedea această scrisoare AICI.
CITIȚI ȘI: Scrisoare deschisă a sibienilor de la proteste: ’’Cerem DEMISIA Guvernului Grindeanu. Vrem o clasa politică responsabilă!’’
În aceste condiții sibienii sunt așteptați în Piața Mare, de la ora 19.00. În funcție de câți oameni se vor strânge, dar și de vreme, se va decide dacă se va mai merge sau nu prin oraș.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Are dreptate Doamna suntem *”minoritari „intr o mare e. Rosie .din pacate asa se gîndeste si in secolul 21 daca nu sunt de ai nostrii nu le dăm bani