flagrant fb update: cum au ajuns la miting și cât au primit manifestanții de la cotroceni

Un tânăr demonstrează cu filmări și fotografii cum au ajuns la locul protestului o parte dintre manifestanții ce au scandat în fața Palatului Cotroceni, zilele trecute.

Potrivit filmărilor publicate pe Facebook de Remus Manea, manifestanții de la Cotroceni au plecat organizat după proteste, cu niște autocare din zona Apaca Politehnic. Remus Manea a urmărit grupurile de manifestanți și i-a văzut urcând în autobuze, fiind ulterior avertizat că nu are voie sa fotografieze.

”I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share.
Asa se fac manifestatiile #PSD
A venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat.

Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei flagrant fb update: cum au ajuns la miting și cât au primit manifestanții de la cotroceni:)”

Ulterior Remus Manea a completat:

”..Revin cu explicatii , pentru ca acest clip este foarte vizionat acum. Aseara am citit pe FB ca vin autobuze cu manifestanti in zona Apaca Politehnica. M-am dus imediat si am asteptat . Am mers spre Palatul Cotroceni , am vazut grupurile de oameni cum plecau de la protest. Am vazut autobuzul din clip cum a intors in intersectia Iuliu Maniu cu Grozavesti. A tras pe dreapta si grupul de manifestanti din clip s-au urcat in autobuz. Este logic . Nu incerc sa dau informatii false nimanui. Dar stim cu totii stilul Partidului de a face treaba flagrant fb update: cum au ajuns la miting și cât au primit manifestanții de la cotroceni😉

Pe blogul cetin.ro, Cetin Ametcea, publisher independent, publică o listă cu semnături și suma pe care au primit-o protestatarii, în sectorul 5, pentru a participa la manifestația de la Cotroceni.

UPDATE: Acțiunea ”Autobuzul” continuă și marți, 7 februarie. Într-i postare pe FB, ziaristul Grigore Cartianu scrie despre autocarele care duc manifestanții PSD la mitingul de la Cotroceni.

”Unul dintre autocarele tocmite de PSD să aducă „spontan” pensionari, asistați social, funcționari și alți bugetari la mitingul anti-Iohannis de la Cotroceni.

Autocarul cu numărul DJ-03-SUA a parcat, la fel de spontan, lângă Grădina Botanică. Din vehicul au coborât, tot spontan, câteva zeci de oameni, care s-au deplasat spontan, în coloană, spre locul mitingului, aflat în apropiere.” scrie Cartianu pe contul său de Facebook.

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, marţi după-amiază, pentru a treia zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a dezbinat poporul român. Mai mulţi manifestanţi au fost aduşi la protest cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. Potrivit news.ro, o parte dintre manifestanți au fost aduși cu microbuze cu numere de Dolj.

Ultima oră

Comentariul meu