imagini în direct - peste 3000 de protestatari au început marșul pe străzile din sibiu. strigă ”jos guvernul”

Peste 3000 de sibieni, au pornit din Piața Mare și protestează pe străzile Sibiului, după un program bine stabilit. Au plecat din Piața Mare pe traseul scurt.

Sunt peste 3.000 de oameni în stradă (ora 19.40) care au plecat să protesteze prin oraș. Dacă în zilele trecute se cerea abrogarea OUG 13, se pare că luni seară se vor scanda lozinci în care acum se va solicita demisia actualului Guvern. ” Deși ordonanțele au fost abrogate, nu este suficient. Ele trebuie să fie anulate complet, inclusiv porțile lăsate deschise și alte mișmașuri legislative pe care le găsesc zilele astea. Cei care au propus astfel de legi pentru a ciunti Justiția din țară și a favoriza corupții și penalii trebuie să răspundă în fața noastră! Guvernul corupt trebuie să PLECE!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Sibiul pe primul loc în țară în ceea ce privește prezența la proteste. Peste 26 la sută din locuitorii orașului

Se merge pe traseul scurt
Organizatorii spun că pentru luni seară se alege traseul scurt, respectiv Piața Mare – str. N. Bălcescu –– Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – b-dul Mihai Viteazu și retur. ”Azi, ora 19.00, Piața Mare, traseu scurt”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook. Ora de Sibiu va fi ca de obicei în direct de la fața locului.


VEZI AICI TRANSMISIILE LIVE VIDEO DE LUNI – ORA 18.50

Ultima oră

Comentariul meu