guvernul a decis să renunțe la orice modificare a codurilor penale

Ministrul Justiției a anunțat luni după amiază că proiectul de lege privind modificarea Codurilor penale nu va mai fi depus niciunde, în condiţiile în care doreşte o dezbatere mai amplă.

Răsturnare de situaţie în privinţa modificării Codurilor Penale, după ce Ministerul Justiţiei a trimis către CSM, Parchetul General, DNA încă de ieri un proiect de lege care copiază aproape integral conţinutul ordonanţei de urgenţă numărul 13. Mai mult, ministrul Florin Iordache anunţa în această dimineaţă că proiectul de lege va fi publicat azi pe site-ul ministerului, anunță digi24.ro. Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a afirmat luni, în timp ce jurnaliştii alergau după el pe holurile Parlamentului, că proiectul de lege privind modificarea Codurilor penale nu va mai fi depus niciunde, în condiţiile în care doreşte o dezbatere mai amplă.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO – Peste 5.000 de oameni au ajuns pe Mihai Viteazu. Sloganul favorit este ’’DEMISIA” – ACUM IMAGINI ÎN DIRECT
Jurnaliştii au încercat să îi pună ministrului Justiţiei o serie de întrebări pentru a clarifica ce se va întâmpla cu proiectul de lege privind modificarea Codurilor penale, după ce MJ a anunţat că nu mai este preocupat de acest subiect, dar CSM a anunţat că actul normativ a fost depus la CSM.
Florin Iordache nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliştii pentru a lămuri aceste aspecte, ministrul mergând în ritm alert.
Din mers, în timp ce ziariştii alergau după el, Iordache a spus că proiectul de lege privind modificarea Codurilor penale nu va mai fi depus niciunde şi că doreşte o dezbatere mai amplă.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat că a primit, luni, de la Ministerul Justiţiei proiectul de lege pentru modificarea codurilor penale şi că urmează să stabilească data la care va fi luat în discuţie pentru avizare.

Ultima oră

Comentariul meu