foto – candidata psd sibiu la camera deputaților, maria manuela catrina, vede coarnele diavolului într-o poză de la protestele din bucurești

Candidată la Camera Deputaților pe listele PSD Sibiu, la alegerile din decembrie 2016, Maria Manuela Catrina, și-a pus tot internetul în cap cu o postare pe Facebook.

Actuala lideră a organizației femeilor din PSD București, spune că ea vede coarnele Diavoului într-o fotografie făcută celor peste 200.000 de protestatari care au participat la unul din protestele de trecută din Piața Victoriei. Fiica fostului Inspector General al ISJ Sibiu este convinsă că despre acest lucru este vorba. foto – candidata psd sibiu la camera deputaților, maria manuela catrina, vede coarnele diavolului într-o poză de la protestele din bucureștiIată ce a postat pe contul său de Facebook:
”O imagine infioratoare! Raul vine acolo unde gaseste loc. E vreme de smerenie si rugaciune. Sa nu lasam sa fie in van lectiile din zilele astea! Astazi e duminica vamesului si a fariseului.Sa ne fie primita rugaciunea! Doamne ocroteste-ne tara!”.foto – candidata psd sibiu la camera deputaților, maria manuela catrina, vede coarnele diavolului într-o poză de la protestele din bucurești “Doi oameni s-au suit la templu sa se roage: unul era fariseu, iar celalalt vames. Fariseul, stand, asa se ruga intru sine: Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca acest vames. Postesc de doua ori pe saptamana si dau zeciuiala din toate cate castig. Iar vamesul, departe stand, nu vroia nici ochii sa¬-si ridice catre cer, ci-si batea pieptul, zicand: Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosul. Adevarat va spun voua ca acesta s-a coborat mai indreptat la casa sa, decat acela. Fiindca oricine se inalta pe sine se va smeri, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta”. (Lc. 18, 10-14)

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. La voi verifica cineva textele, macar titlul? I-ar fi placut Manuelei sa fie deputat. Sau poate aveti gura aurita pentru anticipate.

  2. Daca ai nesansa sa treci mai intai peste blogul vice-primarului sibian Razvan Pop si sa citesti manifestul intitulat foarte sugestiv “CU URA”, constatarea Manuelei este chiar blanda.

  3. totusi, unde anume “(Manuela) spune că ea vede coarnele Diavoului într-o fotografie făcută celor peste 200.000 de protestatari care au participat la unul din protestele de trecută din Piața Victoriei. Mai mult aceasta e convinsă că despre acest lucru este vorba” ?