video – peste două sute de părinți și copii au protestat duminică în piața mare din sibiu. sibiul #rezistă

Aproximativ 200 de părinți și tot atâția copii protestează duminică dimineață în centrul Istoric al Sibiului. Ora de Sibiu a transmis în direct imagini de la această manifestare inedită.

Protestul a fost anunțat printr-un eveniment pe Facebook, iar organizatorii au preconizat că vor veni aproximativ 400 de persoane. video – peste două sute de părinți și copii au protestat duminică în piața mare din sibiu. sibiul #rezistă„Viitorul este al copiilor noștri, iar ei își doresc unul în care visele lor se pot împlini, în care exista șanse egale pentru fiecare. O educație completă este cea în care le dăm ocazia să facă un pas în fața pentru o țară mai curată, pentru #RomaniaCopiilor!”, se arată în mesajul postat pe pagina evenimentului. video – peste două sute de părinți și copii au protestat duminică în piața mare din sibiu. sibiul #rezistăAtât părinții cât și copiii au declarat că au ieșit în Piața Mare ca să demonstreze împotriva OUG-urilor de modificare a codurilor penale și a corupției.

Potrivit Jandarmeriei, acest protest nu este unul avizat.
CITEȘTE ȘI: VIDEO SUPERB – Galeria lui CSU și peste 20.000 de oameni cântă ’’Acolo este țara mea’’ în Piața Mare. Sibiu #rezistam!
De asemenea duminică este anunțat un nou mare protest în Piața Mare.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu