protestul continuă. sunt 100.000 de oameni în piața victoriei din bucurești

Protestele continuă duminică, fiind anunţat „cel mai mare protest” la care, încă de la ora 14:00, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală oameni din toată ţara.

Sunt 100.000 de oameni în stradă, la Guvern. Alte zeci de mii de persoane protestează în ţară. La SIBU, peste 20.000 de oameni, s-au adunat în Piața Mare și au început marșul prin oraș.

protestul continuă. sunt 100.000 de oameni în piața victoriei din bucurești

Peste 4.000 de timişoreni s-au adunat din nou, duminică seară, pe platoul din faţa Operei Naţionale, la un nou protest început cu intonarea Imnului Naţional.

VEZI ȘI: IMAGINI ÎN DIRECT – Peste 20.000 de protestatari au început marșul pe străzile din Sibiu

Peste 2.000 de persoane protestează, duminică seară, pentru a şasea zi consecutiv, în Piaţa Sfatului, din municipiul Braşov scandând „Uniţi, salvăm, toată România!”, „Demisia! Demisia!”. Protestatarii au anunţat că vor pleca într-un marş prin centrul oraşului.

CITEȘTE ȘI: UPDATE LIVE VIDEO – Duminică are loc cel mai mare protest din ultimii 25 de ani de la Sibiu. TRANSMITEM ÎN DIRECT!

Peste 500 de constănţeni au început să se strângă şi duminică seară în faţa Prefecturii judeţului, solicitând demisia Guvernului şi scandând lozinci împotriva PSD şi a preşedintelui social-democrat Liviu Dragnea. Ei spun că nu renunţă la proteste până când membrii Executivului nu vor demisiona, adăugând că au fost minţiţi şi că nu mai au încredere în aceşti guvernanţi.

Peste 2.000 de oameni protestează, pentru a şasea zi consecutiv, în Piaţa Unirii, din Iaşi, cei prezenţi cerând demisia Guvernului Grindeanu. Numărul celor care vin în piaţă creşte de la un minut la altul, informează Digi24.ro.

FOTO: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu