organizatorul oficial al protestelor de la sibiu #rezistă după ce sâmbătă a vrut să renunțe

Sibianul care a solicitat aprobarea pentru manifestațiile de la Sibiu până în 15 februarie a renunâțat sâmbătă la calitatea de organizator, invocând că protestul este folosit și în alt scopuri de diferite persoane, nu doar împotriva Ordonanței de modificare a Codurilor Penale și de Procedură Civilă. Acesta publicase pe Facebook un mesaj prin care își explica de ce renunță să mai fie organizator al protestelor de la Sibiu.

organizatorul oficial al protestelor de la sibiu #rezistă după ce sâmbătă a vrut să renunțe

Între timp însă, atmosfera de la Sibiu l-a făcut să se răzgândească și duminică seara acesta se afla printre cei peste 30.000 de manifestanți tot ca organizator, el postând în cursul zilei un mesaj de mobilizare în care vorbea de peste 40.000 de sibieni în stradă.

Doru Apostol, organizatorul protestelor din Sibiu avizate de Primărie și Jandarmerie a declarat duminică, pentru AGERPRES, că ”s-a răzgândit”. „Rămân organizator. Erau prea multe voci aseară, dar rămân organizator”, a explicat Doru Apostol, sibianul care a solicitat și primit avizul pentru organizarea un protest zilnic în municipiul Sibiu, până pe 15 februarie, între orele 17,00 — 23,00.

Ultima oră

Comentariul meu