video - cei 40.000 de protestatari au ajuns acasă la președintele româniei. aceștia strigă” iohannis nu uita, sibiul e de partea ta”

Peste 40.000 de protestatari au ajuns în fața casei președintelui României de unde scandează:”Dragnea, ai mințit, nu Iohannis ne-a trimis”, ”Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”, ” Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”.

CITEȘTE ȘI: UPDATE LIVE VIDEO – Duminică are loc cel mai mare protest din ultimii 25 de ani de la Sibiu. TRANSMITEM ÎN DIRECT!
În jurul orei 22.00, cei peste 40.000 de manifestanţi de la Sibiu s-au oprit pentru câteva minute în faţa casei preşedintelui Iohannis de pe strada Bâlea.
Oamenii au scandat ”O dorinţă sinceră, România liberă”, „Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”, dar şi numele şefului statului.
Ca în fiecare seară, un cordon al forţelor de ordine a fost aşezat în dreptul porţii şi gardului, dar niciodată nu a fost nevoie de intervenţia acestora.
Sibienii au scandat şi ”Jandarmeria, jos pălăria”, în fiecare seară de protest, oamenii dăruindu-le flori jandarmilor. Unii dintre ei, la rândul lor, ofereau florile primite copiilor care participau la protest.
La câteva case distanţă de casa soţilor Iohannis, reprezentanţii unui restaurant le-au oferit oamenilor gogoşi şi ceai cald.
Protestatarii au aplaudat gestul şi s-au servit bucuroşi.
”Suntem alături de compatriotii nostri impotriva hotiei si ii sustinem cum putem”, a declarat Nicolae Ionescu, managerul restaurantului.

Ultima oră

Comentariul meu