foto - el este șoferul care era să dea cu mașina peste polițiști la protestele din sibiu

Bărbatul care a sfidat oamenii legii în timpul protestelor de miercuri și a fost la un pas să dea cu mașina peste doi polițiști, este același care pe 1 mai 2016 a intrat cu mașina pe plajă la Mamaia.

Este vorba de sibianul Emilian Luș. Acesta a depășit coloana de protestari, miercuri seară și a fost oprit de către un agent de poliție care a vrut mai apoi să îl sancționeze pentru că mergea pe contrasens. Tânărul de 36 de ani a vrut să fugă, moment în care un alt polițist s-a pus în fața mașinii. foto - el este șoferul care era să dea cu mașina peste polițiști la protestele din sibiuNici acest lucru nu l-a calmat, așa că Luș a accelerat și a plecat în trombă. Polițiștii și Jandarmii au plecat în urmărirea lui și s-a reușit oprirea acestuia în trafic câteva minute mai târziu.foto - el este șoferul care era să dea cu mașina peste polițiști la protestele din sibiu’’Șoferul respectiv a fost sancționat contravențional cu amendă de 290 de lei și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DE LA PROTESTE

Are antecedente
Emilian Luș a mai ieșit în evidență și anul trecut, atunci când a intrat cu mașina pe o plajă din Mamaia. A fost sancționat de polițiștii constănțeni cu o amendă de 20.000 de lei (AICI DETALII).
De asemenea acum doi ani el a apărut și într-un video care arăta o depășire periculoasă, pe contrasens, filmare care a fost publicată pe Ora de Sibiu.
VEZI AICI FOTO CU DEPĂȘIREA PERICULOASĂ FĂCUTĂ DE ACESTA!
sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu