IMAGINI IN DIRECT - Peste 20.000 de oameni au început deja să mărșăluiască pe străzile Sibiului

Sibienii ies în stradă pentru a cincea zi consecutiv, ca să protesteze împotriva OUG-ului de modificare a condurilor penale. Ora de Sibiu transmite imagini în direct din Piața Mare, de pe Calea Dumbrăvii și de pe Mihai Viteazu. Astăzi suntem în direct și de la Mediaș și Agnita. Actualizarea se face aici în timp real.

Peste 20.000 de sibieni, au pornit din Piața Mare și protestează pe străzile Sibiului, după un program bine stabilit.

VEZI ȘI: LIVE VIDEO – A cincea zi de proteste și la Agnita. Transmitem în direct și de la Mediaș și Sibiu

’’Azi ne facem încălzirea pentru marea #rezistenţă de mâine şi vă propunem un itinerar mai special, în solidaritate ceea ce se întâmplă la Bucureşti şi Timişoara. Schimbarea de bază ar fi că la ora 22.00 ne strângem TOŢI în Piaţa Mare pentru intonarea imnului naţional. Să se audă până la Bucureşti cum cântă 20.000 de sibieni! Şi pentru că toată Europa e cu ochii pe noi zilele astea, haideţi să le arătăm că linia de est apără valorile europene: aduceţi steaguri ale UE dacă aveţi şi după intonarea imnului României, intonăm imnul Uniunii Europene- Oda Bucuriei. Corupţia e o boală urâtă, care afectează toate statele’’, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Programul de azi Ora 18.30-19.00: protestatarii se strâng în Piaţa Mare Ora 19.00: se pleacă din Piața Mare Orele 19.15 – 21.45: Marş împotriva OUGrilor lui Dragnea (traseu scurt, cu întoarcere la biserica de la Mihai Viteazu) Ora 22: intonarea imnului României în Piaţa Mare Ora 22.15: intonarea imnului Uniunii Europene SUNTEM LIVE și din MEDIAȘ și AGNITA Astăzi vom transmite imagini în direct și de la protestele de la Agnita și Mediaș, grație unor oameni frumoși care ne ajută să vă ținem la curent și cu ce se întâmplă acolo. #Rezist #Rezistăm #RezistăSibiu

Ultima oră

Comentariul meu