sezonul de reduceri continuă la shopping city sibiu. ultimele reduceri îi așteaptă pe cumpărători

Magazinele din Shopping City Sibiu continuă sezonul reducerilor de iarnă și în februarie cu promoții de până la 70%. Clientii care au așteptat această perioadă pentru a-și achiziționa articolele de îmbrăcăminte preferate sau pentru a-și reînnoi complet garderoba, pot profita de ofertele speciale pregătite de brand-urile din cadrul Shopping City Sibiu.

Astfel, Kenvelo Lee Cooper, Fashion Club, Jolidon, Lashez, Poema, Musse, Eponge, au reduceri de până la 70% în timp ce la H&M, C&A, Bossini și Fanylux prețurile au fost reduse cu 50%.
Magazinele de încălțăminte Humanic, Amely și CCC au redus marfa de sezon cu până la 70%, Benvenuti cu până la 69%, iar Leonardo cu până la 30%.
Pentru cei care doresc să își cumpere produse pentru casă, magazinele din cadrul centrului comercial au pregătit și ele oferte speciale: la Florida Construct ușile Porta Doors cu 15%, la tâmplăria PVC Salamander reducerea aplicată este de 20%, iar Dolce Dormire a redus saltelele cu până la 35%.
Pentru cadouri speciale, magazinele Bijou Brigitte, Kendra, B&B Collection și Splend’Or își asteaptă clienții cu reduceri de până la 50% la produsele selecționate, iar la Yves Rocher prețurile au fost reduse cu până la 35% la produsele selecționate.
Pasionatii de sport își pot achiziționa echipamente sportive din colecția de toamnă/iarnă, reduse cu 30% de la Adidas, produse de sezon reduse cu până la 50% la NPA Sports și cu până la 70% de la Hervis și Decathlon.
Pentru copiii cuminți și părinți darnici, Noriel Toys continuă perioada de Sales cu reduceri de până la 70% la o gamă largă de jucării dar și la produsele de puericultură și hainuțe.
În cataloagele Carrefour, Auchan, Altex, Flanco si Leroy Merlin se găsesc ofertele speciale puse la dispozitie clienților în aceasta perioadă.

Ultima oră

Comentariul meu