foto: andrei piloiu
Foto: Andrei Piloiu

Mai multe firme din Sibiu vin în sprijinul protestatarilor în aceste zile. Cei de la Dumbrava Veseliei găzduiesc gratuit copii ai căror părinți merg la protest duminică, iar o firmă de panificație dă tot gratuit cozonaci și covrigi.

Mai multe firme locale din Sibiu vin în sprijinul protestatarilor. Nod Pub pune la dispoziție ceai pentru protestatari și materiale (carton și carioci) pentru pancarte. Cei care doresc să se încălzească cu un ceai sunt așteptați în antreu, unde va fi amenajată o zona de autoservire, care sperăm să facă față la cât mai mulți oameni. Pe întreaga durata a protestelor, zona de ceai este disponibilă pentru protestatari.
CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO – Protestul de joi de la Sibiu prin ’’ochii’’ fotografilor. Aproape 20.000 de oameni în stradă
O firmă de panificație va oferi vineri cozonac și covrigi protestatarilor, iar cei de la Dumbra Veseliei găzduiește gratuit copiii ai căror părinți doresc să participe la proteste, duminică, de la 17:00 pana la 22:30. (Detalii la telefon 0756.950.353). Florăria Gift Art va oferi peste 200 de flori jandarmilor care veghează protestul de vineri, iar cei de la MynArt Sibiu pregătesc brățări cu semnul păcii și cu tricolorul pentru a le dărui protestatarilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO EMOȚIONANT – Imnul României a răsunat din piepturile a 20.000 de sibieni acasă la Iohannis. Au cântat și jandarmii
Comisia de avizare a manifestațiilor publice a avizat, joi, desfășurarea de proteste în centrul Sibiului până pe 15 februarie, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu